Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A párom egy másik általam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom egy másik általam ismert nővel szeretne lefeküdni és közölte is velem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, egy éve vagyunk együtt,izgalmas szexuális életünk van, nekem ő volt az első. Ő 23 éves, a következő a szituáció: Egy hölgy /18 éves lány/ intim képeket küld magáról nekem amiket együtt nyitottunk meg. Párom azt mondta hogy le akar feküdni a lánnyal és beszéljem meg ezzel a bizonyos leányzóval hogy egyezzen bele. Rossz szívvel, és mert nem akartam veszekedni annyit mondtam hogy oké, aztán elbúcsúztam tőle. Én ezt nem akarom de közben meg azt sem szeretném ha ebből baj lenne. mit tegyek?

2017. aug. 15. 18:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
76%
Ha ez igaz? Lapát vagy ha arra van gusztusod,hármas.
2017. aug. 15. 18:59
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Te intézel neki pin@t? GRATULÁLOK!
2017. aug. 15. 20:13
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Aztaqrva. És te még azon filózol, hogy leqrhatja a másik lányt? Eszem-faxom megáll. -.-
2017. aug. 15. 21:05
 24/28 anonim ***** válasza:
Ha van emellett a féreg mellett még önbecsülésed, dobd ki a francba!
2017. aug. 16. 01:37
 25/28 anonim ***** válasza:
76%
Én ott megakadtam, hogy intim képeket küld NEKED, amit EGYÜTT nyitottatok meg?? WHAAAAAT? Ennek mi értelme volt, kerestél egy harmadikat és visszanyalt a fagyi? Tudod csajszi, ha csak a változatos szexuális együttléttel tudod megtartani a srácot, akkor az kuka. Sose értettem, hogy miért van egy egészséges kapcsolatban igény egy harmadik személyre. Nálam ez nem fér bele. Te meg gyáva vagy ha nem nyitod ki a szádat és élő gumibabaként bármit megteszel.
2017. aug. 16. 09:08
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

...mondjuk ezt a képküldözgetős dolgot én sem értem, csak volt itt más kiakadni való is.

Azt elmondod nekünk, hogy miért küldözget neked egy lány ilyen képeket?

2017. aug. 16. 09:54
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Én már azt se értem, miért küld neked egy másik nő intim képeket. Velem nemigen lehetne ezt megcsinálni.
2017. aug. 16. 10:09
 28/28 anonim ***** válasza:
Amúgy ez tényleg vicces. Most elképzelem a szituációt, hogy valakivel beszélgetek pl az egyetemi munakhelyi vagy hasonló dolgokról miközben a párom áll a hátam mögött és egyszer csak válaszként a matek tételekre küld egy pucér képet? :D
2017. aug. 16. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!