Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom egy másik általam ismert nővel szeretne lefeküdni és közölte is velem, mit tegyek?
Neked talán de hidd el van akinek belefér, hiszen létezik olyan hogy nyitott párkapcsolat.
A kérdezőnek se fér bele de láthatóan ez nem lett letisztázva a két fél között. Bár nem értem akkor mire fel kap pucér képeket ha neki sem fér bele de nyilván így könnyen félreérthette a pasi.
Miért küld neked egy csaj ilyen képeket?
Amúgymeg h ü lye vagy, ennyi
Mint macskát kb...
Kedves uccsó kettő, én az egyik legnagyobb szakításellenes vagyok itt gyk-n, rendesen kiakadok, amikor itt minden szrért azt írják, hogy dobd ki...
De ez nem egy kis szr probléma, amit meg lehet oldani némi beszélgetéssel! A csaj önbizalma a béka sgge alatt van, kb. megszólalni sem mer, ha vmi nem tetszik neki, a pasi pedig szrba se veszi, nyíltan megalázza, magasról tesz az érzéseire.
Ez nem az a szitu, amikor "bezzeg régen megjavították, ma meg csak eldobják"...
Sorry, közben meló volt, 8-asra és társaira gondoltam...
11# Létezik, de azt általában célzottan illene keresni, hogy ő kifejezetten ebben gondolkodik, illetve a legtöbb esetben 10 év házasság után kezdenek el gondolkodni rajta az emberek.
Nem egy egy éves kapcsolatban nyögi be a srác a barátnőjének, hogy "de jó bula, beszélj már vele, hogy megbszhassam" :D (Másrészt mekkora lúzernek kell lenni ahhoz, hogy a barátnődet küldd el szexpartnert keresni neked?)
#16, te valami másik kérdést olvasol?!
Nem megnézett egy képet, hanem a barátnője arcába vágta (egy év kapcsolat után!), hogy meg akarja dugni, és dumálja le vele! xD Szerinted ez így normális?
Igen, létezik nyitott kapcsolat, de nem "gyerekkorban", és nem így. Annak nem ez a módja, hogy belegázolunk a másikba...
És hogy a kérdező kapja az intim képeket az nem számít megcsalásnak a szemetekben?
Nyilván ha úgy az arcába vágta a dolgot ahogy írod az nem volt szép tőle de nem ismerjük az előzményeket, és nem minden olyan egydimenziós ahogy gondoljátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!