Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy férfi piszkálódik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi piszkálódik jelent valamit?

Figyelt kérdés
Játékosan piszkálódik velem,jelentheti azt,hogy tetszem neki. Szerintetek? Én ,hogy fejezzem ki felé hogy nekem is tetszik. Vsn egy kis korkülönbség 26 vagyok ő 30-40között
2017. aug. 14. 22:35
 1/6 A kérdező kommentje:
Most komolyan
2017. aug. 14. 22:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Hogy nyissak felé én is?
2017. aug. 14. 22:39
 3/6 Sunshinedoll ***** válasza:
62%
Egy 30-40 éves férfi ne piszkálódjon, hanem mondja meg szépen, ha kell neki valami. Ez nem a dedó, g-cc, mit foglalkozol felnőtt emberekkel, akik nem egyértelműek?
2017. aug. 14. 22:45
 4/6 anonim ***** válasza:
48%

Biggyeszd le az ajkad és mondd neki, hogy lehetne veled kedvesebb is, mert akkor még az is lehet, hogy megkedvelnéd.

Vagy térj a lényegre, és kérdezd meg, hogy ha már ilyen sok baj van veled nem jött-e még el az ideje, hogy elfenekeljen?

Ha azt mondja nem, biggyeszd le az ajkad és hagyd ott.

2017. aug. 14. 23:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Konkrétan mennyi idős? 30-40 közt azért nem mindegy, hogy 33, vagy 39... Amúgy, nem feltétlen jelent semmit, lehet alapból ilyen mindenkivel.
2017. aug. 15. 11:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Csak szívja a véred.Talán mert ő ilyen típus,vagy tényleg flörtöl.Hívd el kávézni,lehet,kiderül.Mondjuk ennyi idősen csak kinyögi,ha akar valamit.
2017. aug. 15. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!