Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is vicces?
Amikor valaki azzal henceg hogy "gyajjj megtalaltam az igazit" aki amugy a varos masik reszen lakik, az elozo exe akirol ugyan ezt gondolta pedig majdnem a szomszedja volt.
Ezzel csak arra akarok utalni, hogy szerintem szanalmas amikor ezzel az igazi dologgal jonnek foleg ugy, hogy kb mittomen 20.000es varosbol "valasztotta" ki a nagy Ot. Mert valaki bejarja a vilagot es veletlenul osszeakad egy szexis algeriaival akivel lelki tarsak es romantikusan osszejonnek aztmondom jo oke "megtalalta". Erre meg ra lehet fogni. Vagy legalabb menne odebb ket varossal ebbe a pici orszagba. De ez olyan bena nem? Biztos az igazi persze. Raadasul eddig asszem az osszes exevel egy gimibe jart, ezzel is csak ez mar elobb vegzett. Ja igen en vagyok a sertett feltekenykedo fel akinek nem hagyta, hogy lekapja a hetvegi buliba mert "cejelmes" jol erzitek :D De attol meg amit irtam igaz. Szerintetek is ugyebar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!