Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van rám ilyen hatással az, ha elkezdek komolyabb érzelmeket táplálni valaki iránt? Ezzel lehet valamit kezdeni?
Figyelt kérdés
Alapvetően meg vagyok magammal elégedve és van önbizalmam, viszont azt érzem, hogy amint összejövök valakivel és komolyabbra fordulnak a dolgok nekem egyszerűen mintha elpárologna az önbizalmam rögtön előjönnek a kétségeim és nagyon nagy mértékű megfelelési kényszert érzek magamban. Ez mitől lehet, és van rá valami megoldás, hogy ezt levetkőzzem magamról?
23/N
2017. aug. 9. 20:08
3/6 anonim válasza:
a tökéletesség csak nézőpont kérdése valakinek ez a jó valakinek az ne te akarj lenni missis world wide nem tudom mi csak igyekezz meg találni akinek szüksége van rád és neked rá
4/6 Heart of Darkness válasza:
Ez szerintem valahol normális. Én ha megszeretek valakit csomó rossz dolog kezd el járni a fejemben és csomó dolgon elkezdek aggódni.
5/6 A kérdező kommentje:
Szerintem ez annyira nem normális. Sokszor érzem azt, meg már volt is olyan párom aki ezt el is mondta nekem, hogy ez egy bizonyos fokú csalódást eredményez, ugyanis az önbizalmam egyfajta vonzerőt biztosít a számomra, de miután ez megszűnik már nem feltétlenül vagyok ugyanaz az ember mint akit megismertek, akibe beleszerettek és ez nagy probléma szerintem és sok kapcsolatom emiatt nem működött.
2017. aug. 9. 22:42
6/6 anonim válasza:
Elmebéli hiányosságaid egy részétől van.
Tudatos gondolkodással neveld át magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!