Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak szexet akar?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szexet akar?

Figyelt kérdés
22 èves làny vagyok. Egy hete randizom egy fiuval 27 éves. Négyszer talàlkoztunk ,az este azt mondta hogy kivàn és be probàlkozott de nemet mondtam. Regebb òta ismerjuk egymast a bökkenő hogy egy éve szakitott a baratnőjével (komoly kapcsolat volt). Azzal hiteget hogy azóta nem èrzett igy senki iràn. Fèlek az egesztöl . Kölcsönösen vonzódunk egymàshoz,fèlek ha le fekszek vele egy r...nak fog tartani . Mit tegyek?
2017. aug. 8. 13:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Azt amit erzel.
2017. aug. 8. 13:12
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha félsz a szextől, akkor ne csináld! Miért mi mondjuk meg?
2017. aug. 8. 13:12
 3/11 anonim ***** válasza:
52%
Ha azt mondjuk, hogy feküdj le vele, akkor lefekszel vele? Most komolyan?! Mire valók ezek az agyatlan kérdések?!
2017. aug. 8. 13:15
 4/11 A kérdező kommentje:
Ugyan ugy èrzek mint ő. Attol félek hogy csak ki akar hasznàlni.
2017. aug. 8. 13:21
 5/11 anonim ***** válasza:

1 hét nem sok idő, szerintem még várhat egy kicsit.

De az tudnod kell, minél tovább várakoztatod, minél többet húzod a dolgot annál többet fog várni az első szextől. Ha úgy érzed nem állsz még készen ,akkor ezt kommunikáld felé, kérd hogy legyen picit türelmesebb, kell még egy kis idő a ráhangolódásra, de te is vonzónak találod.

Egy nő nem attól r..banc, hogy lefekszik egy férfival vagy esetleg többel, hanem ahogy előtte-közben-utána viselkedik, a hozzáállása teszi azzá aminek nevezzük.

2017. aug. 8. 13:40
 6/11 anonim ***** válasza:
Mindig vicces amikor egy 22 eves lany azt hiszi hogy a lelke is erdekel barkit. Van 1-2 kivetel de nagyon ritka.
2017. aug. 8. 13:42
 7/11 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Ahogy a kérdés alatt is leírtam, erre neked sajnos nem tud biztosítékot adni. A kérdés, hogy akarod-e annyira ezt az egészet, hogy bízz benne annyira, hogy belevágjatok.

31/f

2017. aug. 8. 13:43
 8/11 A kérdező kommentje:
6 miét szerinted egy kapcsolathoz csak a kulső a fontos? Szerintem nem ,bizok abban hogy valakit a lelkem is érdekel nem csak a külsőm.
2017. aug. 8. 13:57
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

"miét szerinted egy kapcsolathoz csak a kulső a fontos?"

Nem, egy kapcsolathoz sokminden fontos, a kulso csak kis reszben. De a legtobb 22 eves lanynak csak a telefonjaval van kapcsolata, masokkal csak a teste van kapcsolatban. Lehet hogy te nem ilyen vagy, irtam is hogy van 1-2 kivetel, ha rad nem vonatkozik akkor ne vedd magadra.

De amilyen korodbeli lanyokat ismerek, az sem biztos hogy meg embernek szamitanak, lehet hogy mar csak felhasznaloi profilok.

2017. aug. 8. 14:03
 10/11 anonim ***** válasza:

Húzd el az egész szexet a kapcsolatig. Ha kitart, tényleg téged akar, ha nem, akkor csak a testedet.

Mondd ezt el neki. De vigyázz, mindenféle érzelmi zsarolást bevethet (pl. ha nem teszed meg, akkor nem találkozunk többet), ne dőlj be neki

2017. aug. 8. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!