Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szexet akar?

1 hét nem sok idő, szerintem még várhat egy kicsit.
De az tudnod kell, minél tovább várakoztatod, minél többet húzod a dolgot annál többet fog várni az első szextől. Ha úgy érzed nem állsz még készen ,akkor ezt kommunikáld felé, kérd hogy legyen picit türelmesebb, kell még egy kis idő a ráhangolódásra, de te is vonzónak találod.
Egy nő nem attól r..banc, hogy lefekszik egy férfival vagy esetleg többel, hanem ahogy előtte-közben-utána viselkedik, a hozzáállása teszi azzá aminek nevezzük.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Ahogy a kérdés alatt is leírtam, erre neked sajnos nem tud biztosítékot adni. A kérdés, hogy akarod-e annyira ezt az egészet, hogy bízz benne annyira, hogy belevágjatok.
31/f

"miét szerinted egy kapcsolathoz csak a kulső a fontos?"
Nem, egy kapcsolathoz sokminden fontos, a kulso csak kis reszben. De a legtobb 22 eves lanynak csak a telefonjaval van kapcsolata, masokkal csak a teste van kapcsolatban. Lehet hogy te nem ilyen vagy, irtam is hogy van 1-2 kivetel, ha rad nem vonatkozik akkor ne vedd magadra.
De amilyen korodbeli lanyokat ismerek, az sem biztos hogy meg embernek szamitanak, lehet hogy mar csak felhasznaloi profilok.

Húzd el az egész szexet a kapcsolatig. Ha kitart, tényleg téged akar, ha nem, akkor csak a testedet.
Mondd ezt el neki. De vigyázz, mindenféle érzelmi zsarolást bevethet (pl. ha nem teszed meg, akkor nem találkozunk többet), ne dőlj be neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!