Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mivel lehet a mai világban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet a mai világban tartóssá és színessé tenni egy kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Részben szerencsés vagyok a társkeresésben, mert elég sok lánnyal sikerül összejönni. Viszont megtartani nem tudom őket. Vagy is nem sikerül hosszú és tartós kapcsolatot kialakítanom. Unalmasnak tartanak és túl egyszerűnek. Mivel lehetne ezen javítani?
2017. aug. 6. 21:15
 1/2 anonim ***** válasza:

1. önmagad fejlesztésével

2. sok mély őszinte nyitott kommunikációval bármikor és bárhol

3. sok közös program, pl. túrázás, sportolás, főzés, takarítás, moziba járás..stb.

4. tudj kompromisszumot kötni

5. veszekedés alkalmával ne egózzatok, hanem törekedjetek a probléma közös megoldására

2017. aug. 6. 21:22
 2/2 A legrosszabb ***** válasza:

Pénz, pénz, pénz! Lehet itt fikázni, meg ajvékolni, de akkor is valamiből finanszírozni kell a kalandparkot, a mozit, a bulit, a színházat, a kirándulást, a túrázást, az élményfürdőt, a tengerpartozást, a kocsit, a motort, a sportrendezvényt, a szülők látogatását, a vacsorát, az ajándékokat, mindent.

Egyébként meg nem is biztos, hogy te vagy az unalmas. Azt már észrevettem, hogy a nők sokszor olyanok, mint Kuka a Hófehérkéből. Elvileg volt magyar hangja is, de sosem szólalt meg a mesében. :D Semmihez nem tudnak hozzávakkantani semmit. Amit például ismerkedésnél mint érdeklődési kört megemlítenek neked, később derül csak ki, hogy még te is többet tudsz az adott témakörből, holott csak félfüllel félhallomásból hallottál róla valamit. :D

2017. aug. 6. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!