Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkerül a szerelem, miért van ez? N

Nekem azt mondták ne keressem, majd jön! :-)
Úgyhogy most várok...
45+Ffi

Tudod, a férfiak megtanulják korán, hogy a szerelem ritkán jön magától. Tenni kell érte, nyitni a másik ember felé, felkelteni az érdeklődését, lépni, ha ott az alkalom, megszólítani, elhívni...
Nem olyan nehéz, akár te is megpróbálkozhatsz vele attól, hogy nő vagy, ígérem, nem fog kozmikus katasztrófa történni, ha nem csak ülsz, és varod a sült galambot.
Persze, addig is, amíg rátalálsz az igazira, bátran töltsd az idődet azzal, hogy fejleszted magad, sportolsz, lefogysz, megkeresed a hozzád illő ruhát, frizurát, stílust, foglalkozol egy kicsit az önismerettel is, egészséges önbizalmad, én-, és világképed lesz, hogy legyen, tanulsz, művelődsz, hogy érdekes társaság legyél, akivel lehet beszélgetni...
Nos, mi kb 3.5 milliárdan férfiak jellemzően így keressük a szerelmet, hidd el, nőként is nyugodtan megpróbálhatott a GYKs nyafi helyett...

Szerintem a szerelem a könnyen meghódítható fejüket elveszteni szerető' nőket kedveli...
Engem is kerül régóta -de azért nem szomorkodom ezen.
Azt mondják a szerelem jön-megy...
-hát nálam nem volt és már nem is lesz úgy gondolom,de ez nem baj.

Ez csak egy kérdés, többletinfó nélkül - erre mit lehet mondani?
Annyi oka lehet, múlhat rajtad, múlhat a "célcsoport" tagjain, szinte bármin...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!