Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme várnom rá?
Van egy srác, akibe már évek óta nagyon szerelmes vagyok. Van barátnője, de amióta ismerem, azt hallom tőle is meg mindenkitől, hogy egy sz*r a kapcsolatuk, semmi sem működik már köztük.
Egyszer elhívott a baráti társaságunkból kettesben és elmondta, hogy nagyon szeret és velem szeretne lenni. Megcsókolt, de több nem volt. Akkoriban sokat beszélgettünk róla, hogy milyen boldogok lehetnénk együtt.
De nem tesz semmit ezért.
Azóta eltelt két év, még mindig a csajjal van. Én addig nem szeretnék belemenni semmilyen viszonyba, tiszteletben tartom a kapcsolatát, és nem akarnék többet ártani a lánynak.
De tényleg nagyon szeretem, minden nap rá gondolok reggel-este, folyton...
Közben néha beszélünk, de nem már nem ír semmi olyat, ami arra utalna, hogy még velem akarna lenni. De akkor miért keres mindig? Én sosem írok neki, nem akarok bekavarni...
Ha közben megoldódtak a gondjaik, és mégis vele akar lenni, azt is megérteném, de akkor tőlem mit akar?! Csak szimplán kiváncsi, hogy mi van velem?
Biztos nagyon egyszerű az egésznek a magyarázata, hiszen fiúból van. Ezért kérdezem most a srácokat elsősorban.
Hagyjam ezt, tegyem túl magam rajta? Megkérjem, hogy ne írjon egyáltalán (mert csak összezavar)?
Próbáld meg mielőbb elfelejteni! Ez a srác csak ígérgetett neked! Talán abban reménykedett, hogy vállalod a szerető szerepét, de rájött, hogy nem!
Ha ennyi időn át nem szakított a barátnőjével, ezután már nem fog, vagy ha igen, akkor nem miattad. Nem mer szakítani azzal, akivel elvileg nem boldog? Ugyan már! Nem tudom, mi van a háttérben (talán biztos anyagi háttér a csaj mellett?), de az biztos, hogy túlságosan határozatlan, rosszabb esetben számító ember!
Ha pedig megoldottak a dolgaik, akkor ezt közölhette volna veled is.
Próbáld meg megszakítani vele a kapcsolatot, ismerkedni másokkal, járj el a barátaiddal, keress hobbikat. Az idő majd segít! :)
Köszönöm. Egyszer már próbáltam elengedni, volt egy 7-8 hónapos kapcsolatom (közben nem beszéltem vele). De nem voltak benne igazán érzelmek, ezért nem akartam tovább játszani a sráccal. Amióta vége, megint RÁ gondolok folyton, mert mással nem tudom elképzelni, hogy szenvedélyesen tudnám szeretni.
Van értelme úgy belemenni új kapcsolatba, hogyha tetszik a srác, el tudom vele képzelni hosszútávon, de nem érzem AZT a szenvedélyt...?
Várhatsz, de minek?
A drága szerelmed egy gerinctelen, gyáva, kapcsolatfüggő senkiházi. Hiába szereted, ezt nem lehet hová szépíteni. Tipikus kis féreg, aki csak nyávog arról, hogy milyen rossz kapcsolatban él (de ki nem lépne belőle a világ semmi pénzéért) és ezzel hülyíti a naiv, hülyíthető libákat - ne haragudj, de a legátlátszóbb és legtipikusabb duma, nem akarom elhinni, hogy ennek még van aki manapság bedől.
Ha anniyra rossz lenne és annyira szeretne téged (és nem csak maximum lelki szemetesnek, akit néha megdugna, amikor az asszony unalmas) akkor már rég nem lenne együtt vele, hanem nyíltan és őszintén veled lenne. Minden más csak duma és kifogás.
Hiába a szép szavak feléd, az igazi arca az, amelyikkel a barátnőjét csalja. Ennek fényében ha rápazarolsz még néhány évet az ábrándozásra, akkor meg is érdemled. Komolyan azt hiszed, hogy még ha össze is jön veled, akkor majd a kezdeti rózsaszín köd után veled szemben majd nem lesz ilyen aljas?? Csak mert ez egy szintén tipikus, de menthetetlenül ostoba dolog.
Az utolsó kérdésre a válaszod, hogy nem, nem éri meg beleugranod egy olyan kapcsolatba, ahol nincsenek érzelmed. Először is meg kellene ezzel a féreggel szakítanod minden (!) kapcsolatot és a felejtésre koncentrálnod, önismerettel foglalkoznod, felépítened magad, majd utána amikor már rendben vagy és sikerült elfelejtened, utána nyitnod más felé.
Ha leépíted magadban ezt az ostoba reményt, akkor sikerülni is fog. Ha nem, szenvedsz tovább.. rajtad áll.
Értem, amit írtok és igazatok van. De már világos neki, hogy nem leszek szerető szerepben, nem fogok lefeküdni vele csak úgy...
Kb egy éve már nem is találkoztunk, max társaságban véletlenül.
Mégis sokszor ír nekem, emiatt hiszem mégis azt kicsit, hogy érdeklem. Volt, hogy reggeltől koradélutánig csak beszélgettünk. És semmi "olyat" nem hozott szóba egyikünk sem, csak jó volt elbeszélgetni, olyan hasonló az érdeklődési körünk, mindig van témánk.
A válaszaitok alapján (meg valahol belül én is így éreztem, csak kellett a megerősítés), világos, hogy nem szabad azzal hitegetnem magam, hogy majd együtt leszünk, már csak ezt szeretném, ha megválaszolná, aki érti... Csak barátot lát már bennem?
Ezek alapján három ok lehetséges.
Az egyik, hogy a srác tényleg vonzódik hozzád (úgy értem, nem csak szexre kellenél), jó veled beszélgetni, talán szeretne is veled lenni, de nem akar szakítani a barátnőjével.
A második, hogy anno tényleg nagyon megtetszettél neki, veled akart lenni, de végül rájött, hogy a barátnőjével akar maradni, szóval már csak haverként szeret veled beszélgetni.
A harmadik, hogy csak leakart veled feküdni, de nem jött össze (persze azért még reménykedhet, hogy egyszer majd összejön).
A lényeg mindhárom esetben, hogy tényleg meg kell próbálnod elfelejteni. Azt, hogy miért maradt a barátnőjével, nem tudhatjuk, de ha szereti, akkor pláne esélytelen a dolog, ha pedig nem, de bármilyen más okból mégis vele marad, akkor meg nem különösen nem érdemelne meg téged.
Szóval lehet érteni a helyzetet, de ha neten is beszélgettek, csak magadnak ártasz vele. Tudom, hogy mondani könnyű, de úgy tudod a legkönnyebben elfelejteni, ha teljesen kizárod őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!