Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek egy normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy normális?

Figyelt kérdés

1,5 éve beszélgetek egy férfival, minden nap az interneten. Egy városban lakunk, de még nem vettük rá magunkat, hogy találkozzunk. Én is, és ő is mindig célozgat, hogy találkoznunk kéne. Eljár sportolni, ahol szokott lenni egy lány, említette, hogy bejelölte a csaj facebook-on. Teljesen elkapott a féltékenység, azóta enni sem tudok. Én nagyon megkedveltem a srácot. Nem tudom, hogy beszélgetnek-e, mert nem merek rákérdezni. Kb egy hete volt a jelölés, azóta ugyanúgy írni nekem a srác.

Nem értem magamat... felnőtt nő létemre így elkapott az aggodalom, hogy esetleg más után kezd el érdeklődni, úgy, hogy nem is vagyunk együtt.

Szerintetek mi tévő legyek?

2017. júl. 31. 11:51
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Felhoztam neki a találkozót, és meglepődött, jól esett neki. Szóval fogunk találkozni. :)
2017. júl. 31. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!