Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk/férfiak ennek mi lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak ennek mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
A barátommal lassan 3 éve együtt vagyunk, ismerjük egymás családját, ő ismeri a barátaimat én viszont az ő barátait nem pedig sok olyan alkalom lett volna hogy bemutasson nekik. Beszéltem vele erről de mindig eltereli a témát. Szégyellne engem?
2017. júl. 30. 10:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez is benne van, de lehet, hogy fura, elvont típusú barátai vannak, és tudatosan akar téged tőlük távol tartani. Az is lehet, hogy zűrös alakok. Vagy igazából nagyon nincsenek is neki, ezért mismásolja el mindig a dolgot?
2017. júl. 30. 10:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Megmondom az egyszerű okát, félt tőlük! Mivel a barátai tudja nagyon jól milyen alakok és nem bízik bennük, ha közelebbről megismernéd őket, lehet attól félne, hogy valamelyik rád repülne, ha jobban megismerne. Tipikus férfi gondolkodás.
2017. júl. 30. 10:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha 3 éve együtt vagytok, akkor biztosan nem szégyell...nekem volt egy barátom, aki a szüleinek nem mutatott be soha, mert gázosak voltak és szégyellte őket. Lehet a te barátodnak pedig a barátai gázosak.
2017. júl. 30. 10:57
 4/5 anonim válasza:
#2-t adom. Magambol kiindulva en azert nem mutatnek be egy lanyt a spanoknak mert lejaratnanak.. gazos regi tortenetek stb.
2017. júl. 31. 01:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert mi férfiak nem érzünk beteges kényszert arra, hogy mindenkinek körbemutogassunk.
2017. júl. 31. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!