Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kézen fogva járás mit jelent?
Figyelt kérdés
1.Akkor már biztos hogy komolyan gondolja vele 2. Vagy még ebből is lehet hogy csak arra kell neki?
Én inkább az elsőre tippelek de ti mit gondoltok?
2017. júl. 29. 08:25
1/5 anonim 

válasza:

Szerintem az első, bár sok víz lefolyt már a Dunán azóta, hogy friss kapcsolatban járkáltam kézen fogva lánnyal.
31/f
2/5 anonim 

válasza:

Valószínű, komolyan gondolja, vagy legalábbis felvállalja. Azt azért még nézni kell, hogy minden helyen fogja-e a kezed, vagy csak ott, ahol nincs lebukásveszély.
4/5 anonim 

válasza:

Semmit. Velem is kézenfogva járkáltak, miközben csipogtak az sms-ek a másik lánytól.
5/5 anonim 

válasza:

Kedves kérdező, még aznap megnéztem a telefonját amíg fürdött, ami elég nagy bunkóság, de legalább megtaláltam az enyelgő sms-eket. Fogtam a holmimat és cső.
Nem tudok jó tanácsot adni, mert minden eset egyedi...
Egy férfi mondta nekem, hogy van aki már a nászéjszakán megcsalja a feleségét, más meg csak 20 év múlva, ez van. Persze ez nőkre is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!