Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogy reagálnátok le, ha kiderülne a barátotoknak ti vagytok az első barátnője? 22/F
Figyelt kérdés
Én ilyen fiú volnék, semmi gázos nincs velem, csak kicsit gátlásos vagyok. Szeretnek az embrrek velem lenni, jó humorom van,legalább is ezt mondják. Félek, hogy emiatt esetleg sokan megijednek vagy elgondolkodnak, h mi lehet a "flúgom". Egyébként senki nem szokta elhinni, h nem volt még barátnőm vagy esetleg ha szóba kerül, akkor h még szűz vagyok. Szimplán azt nem érzem, h nem férne bele egy kapcsolat az életembe, pedig nagyon szeretnék most már egy párkapcsolatot....2017. júl. 27. 23:44
11/12 anonim válasza:
Nem értem miért kell ezt szégyellni.
A lényeg, hogy az Igazit találd meg, és hidd el neki nem lesz probléma.
12/12 anonim válasza:
Nekem sem volt még baratom.
Én örülnék neki nagyon.
Viszont ha bekamuzna valaki 2 komolya kapcsolatot akkor
1. Kicsit féltékeny lennék
2. Ha kiderülne, hogy kitalált akkor pedig mérges
Szóval ez így tökéletes, ne aggódj ilyeneken.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!