Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti hogy reagáljátok le ha egy olyan nő nézeget és mosolyog rátok, akik nektek nem tetszik?
Figyelt kérdés
2017. júl. 27. 18:14
1/12 anonim válasza:
Ér azt mondani neki, hogy "keresgéljen az ő szintjén" ?
31/f
2/12 Lazy Lover válasza:
se hogy! meg kérdezzném mi olyan vicces?
3/12 anonim válasza:
:D
Szép dolog az irónia, de mit gondolsz mit mondanak a snájdig fiúkák nekünk csúnyácska lányoknak? Pont ezt, csak testbeszéddel nem szavakkal.
5/12 anonim válasza:
figy az van, hogy igazából ebből észre sem veszem, hogy valamit akar.
6/12 anonim válasza:
Ha nem tetszene, szinte biztosan kizárnám egy kapcsolat kialakulását. Így viszont feldobná a napjaimat, mert az őszinte női mosoly egy fantasztikus és szívet melengető gesztus. Az sem lehetetlen, hogy idővel emiatt megtetszene - ezért írtam az elején, hogy "SZINTE biztosan". Ha valóban egy bájos tündér, az nagyon sokat szépít rajta.
7/12 anonim válasza:
Ez a kérdés már csak abból a szempontból is érdekel engem, hogy az a férfi, akit ha meglátok fülig ér a szám, és le sem veszem róla a szememet, (feltételezve, hogy nem tetszek neki) miket gondolhat magában?
Ő is mosolyog rám, de lehet csak azért, mert hülye fejem lehet olyankor, én pedig tévesen azt hiszem, hogy viszonozza a szimpátiámat... :D
8/12 Bad G-Sus válasza:
sehogy, nem foglalkozok vele.
10/12 anonim válasza:
Én vissza szoktam mosolyogni, aztán utána másfele figyelek/nézek, hogy ne legyen túl sok a megerősítés. :)
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!