Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy üzenet megcsalásnak számít?
Nekem az a megcsalás egy kapcsolatban, ami fordított esetben nekem is fájna, illetve tudom, hogy páromnak nem esne jól ha megtenném vele. Elég nagy az erkölcsi mutatóm, így nálam már a flörtölés is megcsalás.
Sose flörtölök senkivel. Ha valaki kezd is velem, már-már szemtelen módon, akár üzenetbe, nagyon hamar leállítom. Nem vagyok erre vevő. Kórházban dolgozom, mint a "tipikus fiatal csinos nővérke" így van hol gyakoroljak, hogy néha szavak nélkül is h állítsam le a férfiakat.
Nem mert merev pitsa vagyok, csak én mindent megkapok a páromtól ami kell a női léleknek és testnek. És mert tudom hogy ő sem flörtöl csajokkal.
Hogyan számítana annak? :)
Nem minden megcsalás, ami rosszul esik vagy megkérdőjelezhető viselkedés, hanem a szexuális együttlét.
#1. Akár egy facebook üzenet is. Történt az, hogy tavaly előtt karácsonykor kaptam egy olyan üzenetet az egyik lány ismerősömtől, hogy Áldott Karácsonyt neked és családodnak!!!💌❤🎁 semmi többet. A lányt már nagyon nagyon régóta ismertem de kapcsolatba kerültem és nem kerestem őt.. És így jött a kombinálás, hogy én tuti megd..tam meg ilyenek.. A szüleim szeme láttára köpött le és a többi jelző. Iszonyúan nyugodt természetem van, nagyon nehezen lehet kihozni a sodromból de már nagyon a szélén voltam...
#2. Köszönöm válaszod!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!