Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetekmit jelent az ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetekmit jelent az ha a barátom azt mondja h addig leszünk együtt amig jól érezzük magunkat egymással?

Figyelt kérdés
2017. júl. 23. 17:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Jövő hónapban lesz 1 éve h együtt vagyunk.
2017. júl. 23. 19:37
 12/13 A kérdező kommentje:
Te aki azt irtad h a tiéd is ezt mondta és azóta megkérte a kezed. Tudnál irni privátban?
2017. júl. 23. 19:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Én ezt mondtam az exemnek, pontosan ezekkel a szavakkal. Függ, hogy milyen viszonyban mondta, de amikor én jelentettem ezt ki, akkor én úgy értettem, hogy nem vagyok szerelmes, csak egyszerűen szeretem, és jól érzem vele magam. Nem léptem félre, nem ismerkedtem másokkal, és nem az első problémánál álltunk meg, hanem próbáltam javítani amin lehetett, de már nem éreztem jól magam vele. De mindkettőnknek ez volt a jobb hpsszútávon
2017. júl. 23. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!