Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha a férfi nem szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfi nem szerelmes akkor halott ügy az egész?

Figyelt kérdés
Elsősorban a férfiak véleményére vagyok kíváncsi, de mindenkit meghallgatok szívesen. Tehát ha a férfi (már) nem szerelmes akkor a kapcsolat is rossz lesz? Mert abban a cipőben járok most, hogy én, mint nő még szerintem szerelmes vagyok, nem rózsaszín köd, de az vagyok, ő pedig nem. Mi együtt voltunk közel 1 évig. Az elején ő nagyonis az volt, akkor én még nem éreztem semmit..De most ahogy a vége fele jártunk, mondta, hogy elenged, nem szerelmes. Ki mit gondol erről? Értelme már nincsen harcolni ezért a kapcsolatért, ugye? Nem szerelmes, így már tényleg esélytelen? Köszi előre is a válaszokat.

2017. júl. 22. 11:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem egy hormonmix, és mint ahogy a 19L válaszoló elmondta, nem tarthat örökké, mert az már az egészségünk, urambocsá' az életünk rovására menne. Általában fél-két év alatt bomlik le, s legtöbbször nem marad utána semmi, csak egy emlék. Ti ilyen cipőben jártok. Vége, elmúlt, tovább kell lépni, és tanulni belőle.
2017. júl. 23. 12:22
 12/13 Shaddark ***** válasza:
100%

Szerintem sohasem a másikba vagyunk szerelmesek hanem egy ideálba, akire "rávetítjük" a másik embert.

Minél jobban megismerjük annál inkább elveszítjük ezt az idealizált, nem valós álomképet.

De ha a másikban vannak ehhez az ideálhoz hasonló tulajdonságok akkor ez vissza fog jönni idővel. Én szinte minden kapcsolatomban ilyen hullámzó érzéstartományban voltam. Volt hogy nagyon, volt hogy kicsit, volt hogy semennyire, aztán megint kicsit ... ... ...

2017. júl. 27. 13:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Köszi
2017. szept. 16. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!