Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehet innen továbblépni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet innen továbblépni?

Figyelt kérdés

A vőlegényem elhagyott. 4 év után bevallotta, hogy a férfiakhoz vonzódik. Nem tudok továbblépni, ő a legjobb barátom, életem szerelme, a legjobb ember, akit valaha ismertem, vele képzeltem el az életem.

Kezdettől fogva nem volt köztünk annyi együttlét mint általában a pároknál, de mindig nagyon figyelt rám, mindent megtett értem, tudtam, hogy szeret, így elfogadtam, hogy szex számára nem olyan fontos.

Most nem tudom, hogy mit tegyek. Tudom, hogy ez a kapcsolat nem vezetne sehová, hiszen nem rám vágyik, de lehetetlenek tűnik nélküle élnem, így egyik napról a másikra.

Nem vagyok már tini, a korábbi kapcsolataim úgy értek véget, hogy már nem szerettük egymást, vagy összevesztünk, de ezt nem tudom kezelni.

Kérlek adjatok tanácsot. Köszönöm!

2017. júl. 14. 21:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha elhagyott, akkor már tényleg csak tovább kell lépned akár elköltözéssel közeléből is.

Futnál egy szekér után, ami nem áll meg és még hely sincs számodra...ugyan, minek...halványuló érzelmek miatt...

Zárd le magadban, fogd fel, hogy ennyi volt, lépj tovább-foglald el magadat...idővel könnyebb lesz.

2017. júl. 14. 22:00
 2/3 anonim ***** válasza:

nos, 4 éven át megvezetett téged, kihasznált, átvert.

ez nálam elég ok lenne, h. végképp elfelejtsem.

végig tudta, h. meleg, és mégis megrángatott téged érzelmileg, lelkileg.

biztos vagy benne, hogy ezalatt a 4 év alatt titokban nem volt alkalmai szexuális kapcsolata férfiakkal? (akár ffi. prostikkal is)

a helyedben elmennék AIDS-szűrésre, ingyenes, pár perc alatt kész.

és az adna erőt a felejtéshez, hogy ő kihasznált téged, most meg eldobott!

külön büntetést érdemelne azért, h. el is jegyzett, hagyta, h. beleéld magad egy jövőbeli házasság gondolatába, miközben nyilván végig tisztában volt vele, hogy nem fog elvenni, vagy nem fog hosszú távon veled maradni.

2017. júl. 14. 22:13
 3/3 anonim ***** válasza:

a másik: elvett 4 évet az életedből, megrövidített kerek 4 esztendővel!!!

még ha visszatekintve szépnek is értékeled a vele töltött időt, ne felejtsd el, hogy az egész hazugságon, elhallgatáson, méltatlan titkolózáson alapult a részéről.

ha nem használ ki, ma már feleség és anya lehetnél vki. más mellett.

így most itt vagy tök egyedül, fel kell dolgoznod, amit veled tett, le kell zárnod, és keresned egy másik férfit, akivel mindent kezdhetsz elölről.

hogy mikor leszel legközelebb menyasszony, az ég tudja, de ez nagyon súlyos dolog!

csodálom, hogy sírsz utána, meg odavagy még mindig, és nem látod meg, hogy az exed ezt egyszerűen nem érdemli meg, mert csúnyán kihasznált téged.

2017. júl. 14. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!