Hogy lehet innen továbblépni?
1996-ban érettségiztem közgáz szakközépben (érettségi tantárgyak: matek, magyar, történelem, gyors- és gépírás, igazgatási ismeretek, ezt csak azért írtam, hogy más közismereti tantárgyat, biológia, kémia, földrajz, fizika utoljára 1992-ben nyolcadikban tanultam). Utána bekerültem egy céghez adminisztratív munkakörbe, ahol 2011 júniusáig dolgoztam, ekkor szűnt meg a cég. Tulajdonképpen minden munkaterületen van gyakorlatom, ami egy irodában előfordulhat. Van két középfokú nyelvvizsgám (angol, német) meg hát a 15 éves gyakorlatom.
Ehhez képest sehová sem kellek.
Diplomám nincs közgáz egyetemre nem akartam menni, máshová meg nem tudom egy ilyen érettségivel felvennének-e.
Mibe lehet még kezdeni ennyi évesen, ilyen érettségivel? Mert úgy látom mindenképpen diploma kell, még akkor is ha takarítónak akarnék jelentkezni? De ezekkel a tantárgyakkal, és ilyen régi érettségivel mit kezdjek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!