Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Éjszaka azt álmodtam, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éjszaka azt álmodtam, hogy csókolózok 1 lánnyal akit ismerek és aki nagyon tetszik nekem, mit jelent ez, hogyan jöjjek vele össze? 20/F

Figyelt kérdés
Éjszaka azt álmodtam hogy csókolózok, smárolok 1 nagyon szép csajjal akit ismerek és aki nagyon be jön nekem. 1 évvel kisebb mint én, 1 suliba járunk, mindig bámuljuk egymást, de eddig még nem -beszéltünk 1 szót sem semmiről sem soha. Hogyan jöjjünk össze? Mivel nyári szünet van így egyenlőre csak Facebookon tudok vele kapcsolatba lépni, mit írjak neki Facebookon hogy biztosan össze jöjjünk???

2017. júl. 10. 10:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Én is ilyen vagyok én sem ülök a gép előtt... azon nem múlik...
2017. aug. 5. 10:57
 12/14 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti te meg h...e vagy! Hogyne jelentenének már az álmok valamit??? Eléggé műveletlen vagy hogyha ezt nem tudod! Pont a múlt héten volt a Dr. Tóth-ban, hogy minden álom jelent valamit,üzen nekünk!
2017. aug. 5. 11:00
 13/14 anonim ***** válasza:
És ezt most több mint egy év után miért emelted ki?
2018. dec. 2. 13:37
 14/14 A kérdező kommentje:
Pont azért, hogy neked legyen mit kérdezned...
2018. dec. 2. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!