Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki ért hozzá segít? 😳
Figyelt kérdés
Ha tetszik nekem egy jó pasi, hogy vezessen észre magam vele? Hogy "szedjem fel"? Pasizós tanácsokra lenne szükségem 😳2017. júl. 10. 00:20
1/8 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? (Tekintve a felnőtt kategóriát.)
És hány éves a kiszemelted? Honnan ismeritek egymást?
Ezek első körben fontos infók lennének a segítségnyújtáshoz.
2/8 A kérdező kommentje:
20-21
2017. júl. 10. 00:37
3/8 anonim válasza:
És honnan ismeritek egymást? Vagy csak úgy látásból? Egyáltalán tudsz róla bármit, vagy csak szoktad látni és bejön? :)
4/8 anonim válasza:
Jaj, engem ez az emotikon úgy irritál, az osotoba, feltűnési viszketekségben szenvedő emberek emotikonja.
5/8 anonim válasza:
"hogy vezessen észre magam vele?"
helyesen: vetessem észre...
első körben megtanulhatnál helyesen írni!
én a csávó helyében nem szívesen járnék egy ilyen íráskészségű csajjal.
6/8 anonim válasza:
#5: Biztos mobilról írta, ezért sikerült félre a fogalmazás.
7/8 anonim válasza:
flörtölj vele, nézz sokszor a szemébe, kapd el hirtelen a tekinteted, érj "véletlen" hozzá...
amit ne csinálj: nyomulsz rá msn-en, írogatsz neki, lájkolod minden képét stb...én ettől falra mászok.
Majd én tudom, hogy kit akarok megszerezni, ne másszon már az arcomba.
26/F
8/8 anonim válasza:
Nem bántani akarlak, de szörnyű, hogy a mai fiatal lányok- fiúk állandóan itt kérdezik, hogy mit csináljak, hogy jöjjek vele össze, hogy szexeljek, stb. Figyelj, ezt magadtól kell kitalálnod, nem igaz, hogy nincs ötleted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!