Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, ha egy nő azt mondja, hogy "megszelídítettem"? Többi lent.

Az, amikor valaki nagy bulizós vagy csajozógép volt, de a barátnője mellett hűségesen megül. :"D
Általában a megszelídítés csak a látszat, tehát sok nő csak abban a hitben él, hogy sikerült neki.
21/L

Mi a f#sz én senkit nem akarnék megszelidíteni, az ilyen szóhasznàlatokat nem szeretem. A férfi nem tárgy, nem is állat. Érző emberi lény, a kis gyerekek gondolják úgy,hogy a rossz fiút majd ők megjavítják,betörik, megszelidítik. Infantillis hü#ék viselkednek így.
19/L

Így értelmes nő nem gondolkodik és ilyen kifejezést más emberekkel kapcsolatban nem használ.
Nem tudom, neked ki mondta, de én nagy ívben kerülném a társaságát.

Azt jelenti, hogy a csaj valójában egy róka, egy egészen apró bolygóra fogtok költözni (B-612 kisbolygó), rövid kérdésekre adott hosszú monológokban fogtok beszélgetni a felelősségválásról.
Vigyázz azonban, soha ne repüljetek éjjel.

Exupery level 100... :-D
Nos,ha magára gondolt,ha rád,úgy értette,egyikőtök megvátoztatta a másikat,aki előtte kicsapongó vadócként élt.Csak nem tud szépen fogalmazni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!