Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jönnek be a melankolikus, szomorkás hangulatú lányok?
Senki nem tiltja meg, hogy mozogj, márcsak az egészséged érdekében is. Én is kövér vagyok, én is kénytelen vagyok "dupla adag tornaórát" tartani magamnak heti 3-4 alkalommal...
Csak elkezdeni nehéz.
A szemüveg sokaknak bejön, ad az embernek egy komoly/okos/kissé ártatlan karaktert, kerettől függően. :D Utálom magamon, mégis a közösségi oldalakon toronymagasan a szemüveges képeimet kedvelik, meg mindenki noszogat, hogy hordjam. Szóval nem biztos, hogy csak amiatt, mert te is az vagy.:)
A másik szerintem azért van, mert (bármilyen csúnyán is hangzik, ne vedd sértésnek) szeretsz mellette erősnek tűnni gondolom, vagy fölötte állni úgymond, azáltal, hogy "vigasztalgathatod" meg törődhetsz vele. Legalábbis nekem az jön le ebből, hogy vágysz arra a törékenységre, meg arra, hogy beléd kapaszkodjon úgymond és "te tedd szebbé a napját". Szerintem emiatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!