Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erősen vonzódok a barátom testvéréhez. Mit kezdjek a helyzettel?
Még nagyon friss a kapcsolatunk a barátommal. Tényleg kedvelem őt és komolyan gondolom a dolgot vele,de van egy bökkenő. A testvére... Nagyom erősen vonz a srác (szexuális értelemben), amire rátesz egy lapáttal, hogy burkoltan "flörtölget" velem, ha úgy adódik. Régebben sose beszéltünk, pedig aránylak egy társaságba tartozunk, de mióta együtt vagyunk a pasimmal úgy érzem, hogy figyel engem. Ha kimegyünk inni és ő másokkal van, érzem, hogy figyel... Mikor a barátom nincs ott odajön hozzánk, nyilván nem (csak?) miattam. Azt tudom, hogy elég rossz a kapcsolat köztük a pasimmal, először arra gondoltam, hogy azért csinálja ezt, hogy idővel féltékennyé tehesse a barátomat és kiszúrjon vele... Viszont nekem külsőre baromira bejön a srác, és a dumája is jó. Nem akarok tőle semmit, de nagyon zavar az egész. Mit tehetnék?
21/L
Sajnos túl sok olyan nő van mint te
Az efféle nők,mint te,kapcsolatokat tesznek tönkre,mert hiába vagy párkapcsolatban,ha szexuálisan máshoz is vonzódsz.
Magyarul : egy bögyörő nem elég,több kell egyszerre és izgalmasabb ha tiltott a gyümölcs.
Undorító,erkölcstelen,értéktelen nőkkel van tele a világ.
Megérett a pusztulásra a föld
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!