Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti éreztétek már úgy, hogy a párotok túl jó hozzátok? Külsőleg? 21/f
Figyelt kérdés
Most leginkább férfiak válasza érdekel. Hogy a barátnőtök túl szép vagy túl jó csaj hozzátok, hozzá jobban illene egy szintén tökéletes külsejű férfi. Persze ezt nem mondod neki vagy érezteted vele csak a fejedben motoszkál.2017. júl. 1. 17:44
1/5 anonim válasza:
Eleve nem is próbálkoztam náluk.
30/f
2/5 anonim válasza:
Hah, hozzám túl jó nő?:))))) Ha ilyen gondolat furakodna a fejembe, csak jót hahotáznék. Nekem inkább az a kihívás, hogy ne legyen túl rút.
3/5 anonim válasza:
Akiknek ilyen gondolatai vannak, azok mind önbizalomhiányosak, nincs önértékelésük és önbecsülésük. Talán még nem is szeretik saját magukat.
4/5 anonim válasza:
Igen, de komolyan.
Amikor ismerkedtünk alig mertem közeledni, pont ezért, mert gyönyörű nő. Ő meg olykor furán is nézett, hogy miért nem lépek már.
5/5 anonim válasza:
Honnan tudod kérdező, hogy kinek milyen a szép? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!