Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha kettesben vagyunk miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kettesben vagyunk miért nem lép?

Figyelt kérdés
Egy ismerősömmel kerülgetjük egymást, viszont amit nem értek, hogy mások előtt miért flörtöl velem, becéz, stb. míg ha kettesben vagyunk sokszor van hogy alig szól hozzám? Nem értem. Talán az a probléma, hogy foglalt és nem mer teret engedni a kettőnk közt lévő vonzalomnak?

2017. jún. 30. 10:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha kettesben vagytok, akkor sokkal meghittebb az egész miliő, nagyobb rajta a nyomás és ez leblokkolja. Ilyenkor nagyobb a tét, nem tud már olyan laza lenni, mint amikor mások is ott vannak. Egy társaság vagy egyáltalán más emberek jelenléte elég bátorítóan tud hatni - de ha ez a közeg eltűnik, és csak az imádott nő/férfi van ott, akkor hirtelen jön a gombóc a torokban-érzés, ami alaposan le tud bénítani. Én erre tippelek, nem hiszem, hogy foglalt lenne.
2017. jún. 30. 10:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos pedig foglalt, ezért gondoltam arra, hogy mások előtt bátrabb, de kettesben nem mer lépni, mert akkor úgymond nincs visszaút
2017. jún. 30. 10:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Na ismét a hűség példaképét láthatjuk...
2017. jún. 30. 10:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
" jó" fej lehet...
2017. jún. 30. 12:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Talán pont azért ilyen,mert ha kettesben poénkodna vagy flörtölne veled,annak már nagyobb tétje lenne.Fél,hogy esetleg többet látnál bele,ami amúgy már megtörtént.Szóval valószínüleg ő mindezt hülyülésnek szánta,nem udvarlásnak.Bár úgy tűnik nekem,belőled azért kiváltott valamit,hiszen agyalsz rajta.
2017. jún. 30. 23:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nekem az jutott eszembe, hogy amikor társaságban vagytok, "le akar védeni",hogy az övé vagy; amikor meg kettesben, akkor már nem is akar annyira, mert már megszerzett. De lehet az is, hogy félénk, nem elég magabiztos, kicsi az önbizalma, haverok-barátok előtt is csak megjátssza magát, hogy nagy az önbizalma, hogy nehogy megszólják érte, vagy lecsapjanak téged az ő kezéről. Vagy a barátai támogatásában tényleg bátrabb, de ezt én így nem annyira gondolnám. Kínosan is érzi magát esetleg, mert nem tudja, hogy mit mondjon? -ez még a félelemhez kapcsolódik. Vagy esetleg annyira tisztel, hogy nem mer hozzádérni? Szerintem inkább beszélj ővele erről, de óvatosan, ne szemrehányóan tedd föl a kérdéseidet. Esetleg nyugtasd is meg, hogy te nagyon szereted, és elfogadod őt mindennel , ahogy van, benned megbízhat, azért is vagytok együtt, tárulkozzon föl lelkileg előtted bátran, mert te szereted, és meg fogod érteni, illetve egyelőre még csak szeretnéd; de ti most egy pár vagytok, nyugodtan elmondhat neked bármit, hogyha esetleg nyomja valami a lelkét, te készséggel meghallgatod, és találtok valami megoldást, hogy könnyebben feloldódjon, és előtted ne féljen kimondani , valamint kimutatni sem, az érzéseit; mert azért vagy vele, mert szereted és tiszteled őt, terád nyugodtan rádbízhatja a titkait, gondolatait, nem fogod leüvölteni a fejét, megértésre fog nálad találni.
2017. jún. 30. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!