Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti elmennétek a helyemben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmennétek a helyemben a találkozóra?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy én "magasra" teszem a lécet és általában én mondom azt a randik végén, hogy ne haragudj, de nem működne. Egyébként 22 éves nő vagyok. 😀 Most viszont van valaki, akivel találkozgatok. Abszolút működik részemről a kémia, igaz az érdeklődési köreink merőben mások és a humora sem egy világ az enyémmel, mégis számomra nagyon vonzó. Én is ezt vettem észre, azonban kaptam egy messenger üzenetet, amiben az állt, hogy nem érzi azt a pluszot. Rákérdeztem, hogy mi hiányzik. És azt felelte,hogy igazából semmire sem tudná azt mondani, hogy ne tetszene neki. Tehát tetszem neki mindenhogy. És azt mondta találkozzunk még, mert lehet később alakul ki az a plusz. De szerintem az nem fog kialakulni. 😀
2017. jún. 27. 10:39
 1/10 anonim ***** válasza:
90%

Ha jól értem csak a külső számít, jó izmos legyen, stb.

Majd találsz olyan pasit akinek szintén csak a jó fenék és mell számít. vele majd boldog leszel.

2017. jún. 27. 10:55
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Karma is a bitch.
2017. jún. 27. 11:16
 3/10 anonim ***** válasza:

Nagyon vonzó számodra a srác,neki is tetszel és azt mondja,hogy vágjatok bele.De te esélyt sem adsz?

Nem kapcsolat kell neked,hanem egy tükör,amiben reggeltől-estig nézegetheted magad.

2017. jún. 27. 11:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Az a lényeg, hogy a kérdező annyira jó nő, hogy nincs pasi aki felérne hozzá. Magas a mérce, na.
2017. jún. 27. 11:35
 5/10 A kérdező kommentje:

Ti mit nem értetek ezen? 😀

Ő nem tudja, hogy egyelőre mit akar, én már most lennék vele kapcsolatban.:)

2017. jún. 27. 12:02
 6/10 A kérdező kommentje:
A belső is fontos számomra, de attól még mások vagyunk :). Ezt el kell tudni fogadni.
2017. jún. 27. 12:05
 7/10 A kérdező kommentje:
Szóval a lényeg, hogy mindenképpen menjek el és alakul:). Csak nem szeretném azt hallani tőle, hogy bocsi de maradjunk barátok. 😕
2017. jún. 27. 12:08
 8/10 anonim ***** válasza:

" igazából semmire sem tudná azt mondani, hogy ne tetszene neki. Tehát tetszem neki mindenhogy. "

Pont nem. Konkrétan nem tud nem jót kiemelni, de összességében nem vonzod. Részéről nincs kémia.

Ahogy gondolod, sok reményt ne fűzz hozzá,

2017. jún. 27. 12:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Pedig most már egyszer te is hallhatnád, hogy: LCSB. Legyünk Csak Barátok. :D
2017. jún. 27. 12:18
 10/10 anonim ***** válasza:

"Tehát tetszem neki mindenhogy. És azt mondta találkozzunk még, mert lehet később alakul ki az a plusz."

Még mindig nem világos,hogy miért nem akarsz vele találkozni,hiszen ő még így is belemenne,hátha kialakul mégis valami köztetek.

2017. jún. 27. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!