Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányoknak szól a kérdésem. Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknak szól a kérdésem. Ha ismerkedtek egy fiúval, akkor Ti sosem írtok rá cseten, hanem azt várjátok, hogy mindig ő írjon?

Figyelt kérdés
Nem az első kezdeményezésre gondolok, mert az a férfiak, fiúk dolga. Ezzel nincs is semmi probléma. Habár már egyenjogúság van, ha tetszik egy fiú, férfi nyugodtan kezdeményezhetnének a nők is...De ha már mondjuk egy ideje, mondjuk egy hónapja ismerkedtek akkor is mindig azt várjátok, hogy a fiú írjon rátok hogy szia hogy vagy? Ti mért nem írtok rá, féltek attól, hogy ettől túl nyomulósok lesztek? Mért kell mindig megvárni, hogy a fiú kezdeményezze a csetet? Vagy csak én nem érdeklem a lányokat annyira, hogy ha nem írnék nekik, akkor ők se? És mondom nem az első kezdeményezésre gondolok, hanem már jó ideje írogattok, de ha én nem írok, addig ő se kérdezné meg mi ujság nálam? Én ilyenkor azt érzem, mintha annyira nem is érdekelném. Jogosan gondolom ezt, vagy a lányok tényleg ilyen úgymond passzívak ebből a szempontból?

2017. jún. 22. 14:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Érdekes amúgy ,mert én pont egy ilyen helyzetben vagyok most lányként. A srác napokon át írogatott ,mikor én akartam,mindig megelőzött ...jókat beszélgettünj,felvidított,szimpatikussá vált. Aztán egyik nap,mikor nem beszéltünk,és gondoltam írok neki..épp megláttam egy közös képet egy csajjal. Ezért nem írtam neki ,mert nem tudtam hova tenni hirtelen,hogy az ex barátnője e vagy csak "simán" barátok. Ha csak barátok,akkor még mondjuk nem is lett volna okom ezt figyelembe venni,de volt egy írás is a képhez és azt meg úgy értelmeztem,hogy együtt vannak. Persze lehet nincs így,meg a legtisztább legegyenesebb az lenne ha megkérdezném,de nem ismerem még annyira és úgy érzem nincs hozzá közöm. Sajnálom,mert nagyon megkedveltem..... és szerettem is volna vele találkozni,de azóta napok teltek el ,és persze nem írt. Én sem fogok...
2017. jún. 22. 22:31
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem csinálok ebből elvi kérdést. Eleinte nem szoktam ráírni, mert eléggé elvagyok a magam világában itthon, inkább akkor már találkozni akarnék vele, vagy hasonlók, meg van, hogy ha rá is írok, ritkán vagy sokkal később válaszolok. Nem vagyok egy nagy chatelős ember, inkább olvasgatok, filmezek, vagy játszani szoktam, vagy nem is a gépre figyelek... De ez a barátaim esetében is így van, van, hogy csak órákkal később írok, vagy esetleg az éj közepén linkelek nekik valamit, mert épp akkor találtam meg. :D Szóval rám nem lehet számítani a későbbiekben sem annyira.

De van, hogy kezdeményezek, valóban, csak ritkán. Meg ha a másik naponta rám ír, nem csinálok belőle ügyet, sőt, nem is mindenkitől köszönünk el egymással, hanem másnap folytatjuk ugyanott. De nem is várom el amúgy, hogy a másik rám írjon, nem ettől lesz érdekesebb, bár az nyilván feltűnik, ha nem ír...

Szóval inkább a személyes találkozásokért lelkesedem egyrészt, másrészt meg nem szeretem, ha azért nyaggatnak, mert nem vagyok chaten túl aktív. Megvan a magam dolga, vagy elfoglaltsága, ne kelljen már azon parázni, hogy a másik megsértődik, ha 10 percen belül nem válaszolok, vagy véletlen ő kel fel előbb és ír nekem és nem én...

Nem tudom kifejezni, mennyire nem szeretem, mikor emberek kiakadnak a chat miatt. Volt, aki elküldött a jó édes anyámba, mert előadáson voltam és reggel 9 helyett fél 11-kor reagáltam, mert nem arra figyeltem, holott semmi fontosat nem akart... Meg hogy "ezt olyan gonoszul írtad" és mikor kérdezem, miért, akkor "azért, mert nem írtál mellé hangulatjelet". Gyerekek, ne már... :D

2017. jún. 23. 03:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!