Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak szól a kérdésem. Ha ismerkedtek egy fiúval, akkor Ti sosem írtok rá cseten, hanem azt várjátok, hogy mindig ő írjon?
Nem csinálok ebből elvi kérdést. Eleinte nem szoktam ráírni, mert eléggé elvagyok a magam világában itthon, inkább akkor már találkozni akarnék vele, vagy hasonlók, meg van, hogy ha rá is írok, ritkán vagy sokkal később válaszolok. Nem vagyok egy nagy chatelős ember, inkább olvasgatok, filmezek, vagy játszani szoktam, vagy nem is a gépre figyelek... De ez a barátaim esetében is így van, van, hogy csak órákkal később írok, vagy esetleg az éj közepén linkelek nekik valamit, mert épp akkor találtam meg. :D Szóval rám nem lehet számítani a későbbiekben sem annyira.
De van, hogy kezdeményezek, valóban, csak ritkán. Meg ha a másik naponta rám ír, nem csinálok belőle ügyet, sőt, nem is mindenkitől köszönünk el egymással, hanem másnap folytatjuk ugyanott. De nem is várom el amúgy, hogy a másik rám írjon, nem ettől lesz érdekesebb, bár az nyilván feltűnik, ha nem ír...
Szóval inkább a személyes találkozásokért lelkesedem egyrészt, másrészt meg nem szeretem, ha azért nyaggatnak, mert nem vagyok chaten túl aktív. Megvan a magam dolga, vagy elfoglaltsága, ne kelljen már azon parázni, hogy a másik megsértődik, ha 10 percen belül nem válaszolok, vagy véletlen ő kel fel előbb és ír nekem és nem én...
Nem tudom kifejezni, mennyire nem szeretem, mikor emberek kiakadnak a chat miatt. Volt, aki elküldött a jó édes anyámba, mert előadáson voltam és reggel 9 helyett fél 11-kor reagáltam, mert nem arra figyeltem, holott semmi fontosat nem akart... Meg hogy "ezt olyan gonoszul írtad" és mikor kérdezem, miért, akkor "azért, mert nem írtál mellé hangulatjelet". Gyerekek, ne már... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!