Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem őt de nem esik jól a csók?
Van egy barátom már lassan fél éve, mindennél jobban szeretem, teljesen összeillünk, egy hullámhosszon vagyunk és azonos a humorunk is. Nem sorolom tovább, biztos vagyok benne hogy vele szeretném leélni az életem, ő is így van ezzel, DE.
Nem esik jól a csók. Eddig senkivel sem esett jól (nem mintha olyan sok barátom lett volna), senkivel még csak nem is kívántam akármilyen helyes is volt.
Szeretem ha simogat, puszilgat, nem vagyok aszexuális sem, de a csóktól irtózom, mi a jó abban hogy a nyelve matat a számban? Bennem sosem lángolt a szenvedély senki iránt, tudok gyengéd lenni, de ennyi a max.
Szerintetek valami baj van velem? Van még itt valaki aki nem szeret csókolózni?
Semmi ilyesmi nem volt, tökéletes volt az első csók, bármely lányt levett volna vele a lábáról, de én nem éreztem a "pillangógat" vagy hogy szeretném folytatni, egyszerűen nem jött be.
Akkor gondolom nem tudok mit tenni ez ellen, ilyen vagyok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!