Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek kell erről tudnia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kell erről tudnia a barátomnak, vagy már felesleges elmondanom?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, két éve járok a barátommal (21), akit nagyon szeretek. Ő vette el a szüzességemet is.

Előtte egy komolyabb barátom volt, vele a pettingig jutottunk el, de nem történt semmi több, ezt a barátom viszont nem tudja.

Tegnap este valahogy szóba került köztünk ez a téma, és azt mondta, hogy örül, hogy mindenben ő volt nekem az első, mert pl. egy másik fiú után nem nem biztos, hogy olyan szívesen kényeztetett volna orálisan (vagy én őt, hiszen előtte már egy másik fiú pénisze is volt a számban).

Nem tudtam, mit mondjak, ezért nem válaszoltam, de most úgy érzem, mintha hazudtam volna. Átverni nem szeretném, de konfliktust sem szeretnék ebből.

Mondjam el neki az igazat, vagy hagyjam, hiszen ez tényleg semmiség, és ettől még ugyanúgy ő volt nekem az első?

2017. jún. 21. 20:01
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Hát ha szarul érzed magad emiatt, mondd el. De Ő sem épp százas, ha ilyen baja van...
2017. jún. 21. 20:08
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom, hogy en ilyen ostoba gondolkodas utan akarnek-e meg tole valamit. Velemenye szerint egy no tud elhasznalt lenni? Vagy egy ember? Vagy mi a fene... akkor az o penisze nincs meg elhasznalodva? Ne mondd el neki, mert ugyis azonnal elhasznalt szajha lennel az ilyen ostoba hapek szemeben...
2017. jún. 21. 20:09
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

Mondd el. Rohadtul bírom az ilyen alakokat, akik szűz lányt akarnak, mikor maguk sem azok.

"egy másik fiú után nem nem biztos, hogy olyan szívesen kényeztetett volna orálisan (vagy én őt, hiszen előtte már egy másik fiú pénisze is volt a számban). "

Édes Istenem!

2017. jún. 21. 20:10
 4/7 anonim ***** válasza:
67%

Sztm ink szakíts,nem normalis a pasid 😂

n25

2017. jún. 21. 20:32
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Én is pont ezért dobok minden csajt pár ágyjelenet után. Más is ezt tette vele, miért pont én ne?
2017. jún. 21. 20:40
 6/7 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem joga van tudni erről a barátodnak. Az hogy ő ezt hogyan kezeli, hogyan reagál, az már egy másik kérdés. De a teljes őszinteség a legjobb ilyen kérdésekben.
2017. jún. 21. 22:47
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi köze hozzá, hogy mit csináltál/nem csináltál az előző barátoddal? Az a te magánügyed, az hogy ő ilyenekbe ringatja magát, az már az ő baja.
2017. jún. 21. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!