Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hiányzik a volt barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiányzik a volt barátom?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom, mit mit gondoljak, hova tovább.

22 éves vagyok, a volt barátommal 2 évig voltunk együtt, de annak már lassan 3 éve. Mai napig napi szinten beszélünk, szakításunk után egy 3 hónapig semmi, aztán havonta 1-1kisebb beszélgetés volt. Nagyon sokat törtük a fejünket, de végül rájöttünk, hogy jobb külön. Kialakult egy barátság extrákkal, de úgy extrákkal, hogy szinte párkapcsolatban érzem magam, de ugye ezt mégsem mutatjuk a nyilvánosság előtt. Kicsit olyan, mintha együtt nőttem volna fel vele. Egy legjobb barát, csak egy párkapcsolatból.

Olyannyira jóban vagyunk, hogy elmeséljük egymásnak, milyen volt a randi, én azóta le is feküdtem az aktuális barátommal. Volt olyan eset is, hogy valami nem tetszett a mostani barátomban, elmondani a volt barátomnak, és mondta, hogy ne hibáztassam ezért, nem tudhatja, hogy én ilyen vagyok. Tehát még őt védi. Én is segítettem már neki számtalan nőügyben.

A mostani barátom is tudja, hogy sokat beszélek vele.

Amióta a mostani barátommal együtt vagyok, azóta nyilván az extrák elmaradtak.

Viszont hiányzik.... de élveze, az új kapcsolatot is.

Soha nem engedném el őt. Kiutat jelentett nekem mindenből, viszont hosszú távon nem tudtuk egymást elviselni. Sok dolog hiányzik nekem belőle, ami miatt és jól tudnám magamat érezni egy párkapcsolatban. De mégis.. felülmúlhatatlan érzelmi biztonságot ad.

Elgondolkodtam, vajon most baltázom el életem értelmét... De sok negatív tényező is helyet kap a pozitívak mellett, de még egy lapra sem tudom felírni őket jobb és bal oldalra.

Gondolom kiderült, de ha mégis a nagy csapongásomban nem, lány vagyok.

2017. jún. 20. 22:55
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

"Mai napig napi szinten beszélünk"

Ez itt a probléma. Manapság nagyon nehéz elengedni valakit, mikor napi szinten értesülsz minden mozdulatáról a FB-nak és társainak köszönhetően, mikor bár nem találkoztok, nem kell szervezni semmit, de napi szinten tudtok beszélgetni, de egymás szemébe nem kell néznetek.

Így pedig sérülnek azok a folyamatok is, amik során feldolgozza az ember a szakítást, és szépen elengedi a másikat, eltávolodik tőle (nem azt mondom, hogy meg kell gyűlölni, de eltávolodik annyira, hogy már ne hiányozzon elemien, hogy tudjon tiszta lappal új kapcsolatot nyitni).

Nem akarom feltétlen megmondani, hogy mit tegyél, de én szakítás után 1 évet szúrtam el az életemből ebben az állapotban, utólag visszagondolva korábban kellett volna letörölnöm a FB-ról, és abbahagyni a naponta chatelgetést.

2017. jún. 20. 23:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha nem engeded el, még évekig szivatod saját magad és az aktuális partnereidet is.

Szakítsd meg az ex-szel a kapcsolatod, mert csak a károdra fog menni. Én a jelenlegi barátoddal is ezt tenném. Ha mellette is az exed jut eszedbe, nem szereted eléggé, viszont könnyen be tudod magadnak mesélni.

2017. jún. 20. 23:14
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod! Az a helyzet, hogy mi rendszeresen találkozunk is egyébként. Ami úgy 2 hetente egyszer egymásnál alszunk, de most már természetesen csak a találkozás jöhet szóba, egymásnál alvás nem.

Nem tudnám elengedni, mert szinte a legjobb barátom is egyben és én is neki.

Ezért vagyok nagyon tanácstalan.

Soha nem bonatnám fel vele akapcsolatom, hiszen alapja nincsen. De nem tudom eldönteni, merre tovább.

2017. jún. 20. 23:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Ok, akkor ne bontsd fel vele teljesen a kapcsolatot.

Lehetsz elég erős ahhoz, hogy abbahagyd a FB-on a nézegetését. Ha ez nem megy, akkor megmondhatod neki hogy törlöd, de ettől barátok maradtok, van telefon, van minden más, onnantól nem leszel 100%-os résztvevője az életének, csak arról fogsz tudni amit elmesél.

Másrészt nekem van nagyon jó lány barátom. Néha naponta beszélünk néha hetekig egy szót sem. Most lehet, hogy a ti barátságotoknak is az tenné a legjobbat, ha mondjuk egy komolyabb időszakig (min fél év) csak havi 1-2 alkalommal találkoznátok, és beszélni sem beszélnétek ennél sokkal többet. Nem kell minden nap társalogni, nem kell a másik minden apró rezdüléséről tudni.

Majd vissza lehet térni a sülve főve együtt levéshez akkor, ha sikerült a saját életedet egyenesbe állítani. Ha tényleg a __barátod__ a szó legnemesebb értelmében, akkor a barátságotok ki fogja bírni azt az időszakot, és meg fogja érteni, hogy ez így ne mehet, mert addig nem bírsz elszakadni tőle érzelmileg. Persze az is lehet, hogy kiderül, neki ez tökéletes állapot, te koslatsz utána, ő éli az életét, miért engedné, hogy neked is normális életed legyen?

2017. jún. 20. 23:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Mint egy felnőtt kislány, aki nem tudja elfogadni, hogy VÉGE! Nehezebb megküzdeni azzal,hogy elengedd, mert az kemény munka, felnőtteknek való.

Ha nem változtatsz a hozzáállásodon, megérdemled, hogy az összes kapcsolatod tönkre menjen miatta. Mert tönkre fognak, az biztos.

2017. jún. 20. 23:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Az ilyen ostoba nőktől kíméljen meg az Isten. 😏 Hogy lehet valaki ennyi idősen ilyen érzelmi szinten? Felháborító.
2017. jún. 21. 01:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne szivassátok egymást! Vagy szakítsatok rendesen, vagy legyetek normálisan egy pár! A rendes szakítás alatt azt értem, hogy ne beszéljetek egymással SOHA TÖBBET! Azért szakítás, mert megszakad a kapcsolat. Ha meg annyira szeretitek egymást, akkor miért nem vagytok együtt? Minden kapcsolatban eljön az az idő, amikor elkezded tisztán látni a másik hülyeségeit, megszűnik a nagy lángolás, és kicsit lecsillapodik az egész. Mintha ellaposodna. Ilyenkor el kell dönteni, hogy összecsiszolódsz- e az aktuális partnerrel, és társakká váltok, vagy szakítotok, és kezditek elölről mással. A jelenlegi barátod mit szól hozzá, hogy az exeddel kavarsz? Szerinted korrekt ez így? Szerinten itt az ideje, hogy rendet tegyél a szerelmi életedben.
2017. jún. 21. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!