Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogyha velem van barátom pár napig akkor megorulok tole egy ido utan, ha pedig visszautazik Győrbe, akkor majd meghalok annyira hiányzik?
Én szegedi lány vagyok. Alig vártam most is, hogy elmenjen, mert itt volt egy hetet, most meg kaparom a falat meg sírok, hogy nincs itt es legszivesebben azonnal elindulnek hozza. Miert??
22/L
Mi is távkapcsolatban vagyunk, pontosan ezt szoktam érezni.
Nemrég két hétet együtt töltöttünk, a végén már majd' megbolondultam, annyira vágytam vissza a közegembe...
az ember sokáig egyedül van, aztán mikor végre találkoztok, addig annyira kimerülsz a vágyódásban és olyan sokat vársz a találkozótól, hogy végül csalódás lesz a vége. Olyan, mint amikor nagyon vártad az osztálykirándulást és az indulás reggelén már nem is érdekelt annyira...
Nem illetek össze valójában. Csak egy idealizált képbe vagy szerelmes. Ha itt van akkor viszont a valójában látod és nem tetszik. Ha elmegy akkor újra azért sóvárogsz ami nem ő csak te szeretnéd hinni hogy ő.
Nincs jövője a kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!