Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mégis érdeklem? Vagy ez nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis érdeklem? Vagy ez nem annak a jele?

Figyelt kérdés
Volt egy fiú akivel randiztam párszor. Megkedveltük egymást és nálam is aludt egyszer. Volt egy vitánk ami miatt én megszakítottam vele a kapcsolatot. Ő nem keresett és én sem. Egyszer megkerestem és bocsánatot kértem tőle amiért csúnyán beszéltem vele és leírtam neki, hogy hiányzik. Egy idő után már nem válaszolt az üzenetemre én pedig hagytam és nem írtam neki többször. Aztán egy házibuliban meglátott egy pillanatra. Azután a szemével engem keresett mikor meglátott azt láttam rajta mintha bántaná ez az egész. Nem jött oda és nem is láttam utána mert elmentünk máshova bulizni. Nem. Keresett azóta egyszer sem. Lehetséges, hogy hiányzok neki én is vagy ez mégis mit jelentett?
2017. jún. 20. 19:37
 1/3 anonim ***** válasza:
66%

"Ott van,hogy nem keresett,nem válaszolt az üzeneteimre"

Akkor szerinted érdekled??! Ne legyél már ostoba..

2017. jún. 20. 19:59
 2/3 Krukutyán Levente ***** válasza:
100%
#1 A kérdező magából indul ki. Ő se keresi, de mégis érdekli őt a srác -> hátha a srác is ilyen szerencsétlen. Az lenne csak az igazi. Két egymásra váró ember vergődése.
2017. jún. 20. 20:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ha komolyabban érdekelnéd, már keresett volna.
2017. jún. 20. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!