Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Próbáljam rendezni a helyzetet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbáljam rendezni a helyzetet, vagy hagyjam a fenébe?

Figyelt kérdés

Pár éve munkakapcsolatba kerültem egy nálam 21 évvel idősebb férfivel. Kezdetektől fogva jól megértettük egymást. Nem vagyok egy kitárulkozós típus (ő sem az), de neki őszintén tudtam beszélni a problémáimról. Ő is sok esetben mondta el a problémáit és kérte a véleményemet. 1 hónapja, egy beszélgetés alkalmával azt mondtam neki, hogy úgy érzem, nem csak barátilag érzek iránta. Rohadtul zavarba jött és valami olyasmit mondott, hogy ahhoz érzelmek kellenek - gondolom, nem tart vonzónak. Ezzel idáig semmi gond nincs, én ezt tudomásul vettem - ennyi. Viszont olyan furcsán váltunk el, a szemembe sem nézett, igazából el sem köszönt, csak azt mondta, hogy azért még majd beszélgetünk. Azóta viszont kerül engem, ha pár szót váltunk, az is semmitmondó.

Szerelmes nem vagyok belé, de szívesen lefeküdnék vele, mert kívánom. Nyilván, ha ezt ő nem akarja, én többet ezt nem hozom szóba és nem is viselkedek úgy (eddig sem tettem), hogy ez neki kellemetlen legyen.

A barátsága viszont fontos nekem.

2017. jún. 16. 11:00
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Kedves 4 és 7!

Örülök, hogy ennyi információból ilyen messzemenő következtetést sikerült levonnod, látszik, hogy pengeéles logikával áldott meg az ég.

Már csak arra lennék kíváncsi, ha építő jellegű hozzászólásod nincs, akkor mi a fenének szólsz hozzá.

2017. jún. 17. 00:00
 12/14 A kérdező kommentje:
Kedves 8-as! Köszönöm a válaszodat. Sajnos marha hülyén viselkedtem, a pofon nem is maradt el. Megérdemeltem. Őt viszont nagyon sajnálom, mert úgy látom kellemetlenül érzi magát. Mivel a munkák miatt teljesen elkerülni nem tudom, kénytelen vagyok kivárni, hogyan alakulnak a dolgok.
2017. jún. 17. 00:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Nos, 60 felé a férfiaknak valóban érzelmekre is szüksége van. Nem azért, mert anélkül nem tudna dugni (ha amúgy működőképes a bré), hanem azért, mert ennyi idős korra megtapasztalta már, milyen hatalmas különbség van egy érzelmektől mentes üzekedés, és egy szeretkezés között. Már nem ugrik bele minden kalandba, ha mégoly csábító ajánlat is. (Én itt, ezen az oldalon is kaptam volna már lehetőséget egy 19, illetve egy 25 éves lány részéről.)

Egy másik aspektusa a dolognak, hogy lányos apákban kifejlődik egyfajta erkölcsi gát, ami visszatartja attól, hogy a lánya korabeli nőkre potenciális partnerként tudjanak tekinteni. Ezt a gátat megint csak a komolyabb ismeretség, kezdődő szerelem tudja ledönteni. Sok esetben viszont nem akar komolyabb érzelmeket egy fiatal nővel, mert előre látja, hogy megölné a féltékenység, még ha korábbi életében hírből sem ismerte ezt az érzést.

Szóval ne szívd mellre, egyáltalán nem biztos, hogy nem tetszel a pasinak. Mindazonáltal mindenképp rendezd le azt a dolgot vele. Kapd el egyszer, és add értésére, hogy semmi baj, magadévá tetted az álláspontját, de lássa be, hogy részedről megért egy próbát. Meg fogja érteni, és hamarosan folytatódhat a barátságotok.

2017. jún. 17. 08:48
 14/14 A kérdező kommentje:

Kedves Miquel!

Nagyon köszönöm, hogy válaszoltál. Jó érzés olvasni a soraidat, szebbé tetted a napomat. Érdekes volt olvasni a véleményedet és egyet is értek veled. Mindenképpen megpróbálom rendezni vele a dolgokat, mert fontos nekem. Annyi felszínes, középszerű ember van a környezetemben, jó érzés vele beszélgetni. Sokszor teljesen más oldalát láttatja velem a dolgoknak.

További szép hétvégét kívánok!

2017. jún. 17. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!