A fiam nem viseli jól, hogy el fogok válni, hogyan próbáljam meg elfogadtatni vele az új helyzetet?
Figyelt kérdés
Nagyon korán, 17 és fél évesen szültem a fiamat, nem felelőtlenek voltunk, hanem véletlenül estem teherbe. Az apja lelépett, hiába jártunk 3 éve, nem vállalta a felelősséget és nélküle kellett mindent végigcsinálnom. Hozzámentem 23 éves koromban az akkori barátomhoz, akit az egyetemen ismertem meg, szerettük egymást és a fiamat is nagyon szerette. Apja helyett apja volt, jó embert neveltünk belőle együtt, szép életet építettünk fel. 10 évnyi házasság után a kapcsolatunk megromlott, próbáltuk megmenteni, de nem lehet egyszerűen, már csak megtűrjük egymást, és mivel még mindketten fiatalok vagyunk, közös megegyezés után elhatároztuk, hogy továbblépünk. Nincs semmi harag, nem tudnék rá haragudni, mert jó ember és mégis csak neki adtam az életemből 10 évet. A fiam nagyon nehezen viseli, hogy beadtuk a válókeresetet, most amúgy is érzékeny időszaka van, és haragszik rám. Már rengetegszer próbáltam vele beszélni, hogy ettől függetlenül tarthatják a kapcsolatot, a férjem úgyis látogatni fogja mindig, mert nagyon szereti. Alig szól hozzám, inkább lelép otthonról, pénteken pl. úgy eltűnt, hogy a telefonját sem vitte el és már mindenhol kerestem, ahova járni szokott, kiderült, hogy egy haverjával van és csak hajnali 1-kor jött haza. Szerintetek majd lenyugszik? Vagy próbálkozzam tovább, járjak a kedvében? Nagyon rossz nézni, hogy így ki van borulva.2011. máj. 1. 13:49
1/3 anonim válasza:
Ezek szerint már 16 éves a fiad. Akkor hagyd,egyszerűen idő kell neki, hogy feldolgozza
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, csak most nem tudom meddig fog tartani ez az időszak.
2011. máj. 1. 14:04
3/3 anonim válasza:
gondolom ő se tudja. fogadd el, neki is joga van "meggyászolni" a családot, feldolgozni ami történt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!