Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez vajon mit jelenthet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez vajon mit jelenthet? Tetszem neki?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel egy szakra járunk az egyetemen,mindenketten most kezdtünk. Az elején semmi érdeklödést nem mutatott felém,de egyszer csak fogdta magát és átült mellém az előadó terembe.Elkezdtünk beszélgetni,aranyos volt de csak szimpla unaloműzésnek tünt.(vártunk a tanárra) azóta néha egymásra néztünk,de nem beszéltünk. Úgy vettem észre mintha kerülne,nem akart velem kommunikálni,olyan volt mintha utálna.(pedig az elöző beszélgetés során se történt semmi olyan "nagy dolog" csak az időjárásrol esett szó,meg az iskolárol. Így telt az év.

Ma pedig amikor mentem ki,hirtelen elkapta a kezem és mélyen a szemembe nézett. Ott felejtettem a füzetem. Legalább 4 mp-ig nézett rám,aztán mikor visszaadta a füzetem,megint rám nézett de hosszabb ideig. Láttam hogy visszatartja a mosolyát közben. Ragyogtak a szemei. Nem tudom ezt hova rakni. Ha tetszem neki esetleg,akkor miért nem közeledett egész évben? Nekem nagyon tetszik,kedvelem. Félek hogy a nyáron nem találkozunk és lesz barátnője:/. Ti mit gondoltok erről? Mi lehet ez?

2017. jún. 14. 14:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle, hogy lenne-e kedve egy randihoz, és esküszöm neked kiderül.
2017. jún. 14. 14:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Olvastam a hírekben, hogy meghalt egy lány, mert kezdeményezett egy srácnál randit. Micsoda mellékhatás...:(
2017. jún. 14. 14:31
 3/4 anonim ***** válasza:
lehet ezt kevésbé nyíltan... kérdezgesd a nyaráról, prograqmokról, tervekről.. ha ügyes vagy és tetszel neki elhív... ha meg nem, akkor mindegy...s lehet te leszel kapcsolatban nyár végére :)
2017. jún. 14. 14:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Tetszel neki az biztos:)

Talán nem mert elhívni valahová?

2017. jún. 14. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!