Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek miért nem tilt le?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért nem tilt le?

Figyelt kérdés

Szeretek egy nőt,ő is tudja mit érzek.Van párja akit állitólag szeret..azért állitólag,mert volt amikor ő mondta,hogy már nem szereti meg nem jó a kapcsolatuk+ismerősei ezt mondta.

Kértem,hogy akkor tiltson le,hogy még véletlenül se tudjak neki írni aztán felejtsük el egymást.

Erre nem válaszolt semmit de nem is tilt le.

Most ha nem akar semmit akkor miért nem teszi meg?Én kértem, hogy csinálja,nem haragudnék meg miatta.

2017. jún. 13. 14:54
 1/4 A kérdező kommentje:
*Ismerősei is ezt mondták.
2017. jún. 13. 14:55
 2/4 anonim ***** válasza:
mert nem érdekli a dolog...ilyen egyszerű
2017. jún. 13. 15:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Egy részt nem érdekli. Ahogy írták előttem is. Másrészt marhára gyerekes és szánalmas viselkedésforma lenne, amivel úgy néz ki tisztában van. Valószínűleg 12 éves már elmúlt.

33F

2017. jún. 13. 16:00
 4/4 A kérdező kommentje:

Azért írtam neki,hogy tiltson le ,hogy én se tudjak és ő se tudjon nekem írni...

Mert nem akar tőlem semmit,meg szereti a párját de azért 1-2 hetente rám ír,teljesen semmitmondó dolgokkal.

Olyan mintha azt akarná,hogy ne felejtsem el,ne lépjek rajta túl.. :/

2017. jún. 13. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!