Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tanácsot szeretnék kérni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácsot szeretnék kérni egy "plátói szerelem"-nek nevezhető dolgot illetően. Ti hogy döntenétek?

Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt aki teljesen elvarázsolt az első perctől fogva. Nagyon nagyon szép, az arca, alakja, a mozdulatai, olyan lazán adja magát, nem erőlködik, pl. nem sminkel, nem tip-top az öltözéke, nem zavarja ha nem áll tökéletesen a haja, sőt... És mégis sokkal szebb, mint azok a lányok, akik mindig csak a testhezálló miniszoknyában vigyáznak nehogy be lehessen látni, meg féltik a manikűrt, féltik a sminket, féltik a hajat, és ha pl. valaki összeborzolná a fejüket tuti sikítórohamot kapnának és a táskájukkal agyon vernék a próbálkozót. De tényleg szép, nem csak azért tetszik mert nem erőltetett, hanem az adottságai is. Babaarca van, de nem kerek, hosszúkásabb, szép karcsú, feszes. Egyszerűen egy álomnő nekem. Most már ismerem egy ideje, így a személyiségébe is beleláthattam valamennyire, és meggyőzött. Nekem most tényleg ő jelenti az álomnőt, ezt úgy értem, hogyha a világon bárkit, akármelyik hírességet is választhatnám, akkor is ő kellene jobban. Viszont. Van barátja, ősszel lesz a 2 éves évfordulójuk. Tanácsot szeretnék kérni. Kerüljem, felejtsem, és ismerkedjek, vagy nyugodtan ábrándozzak tovább és várjak egy kicsit, hátha szétmennek? A józan paraszti ész azt mondja, ne várjak, ki tudja mennyi idő hogy vége legyen köztük, és ki tudja, kellenék-e neki egyáltalán, ha szétmennének. De közben arra is gondolok, egy ilyen gyöngyszemre nem éri meg várni legalább egy kicsit, hátha belátható időn belül lesz lehetőségem? Ugyan úgy tűnik, jól megvannak a párjával, de volt már dolgom a legváratlanabb szakításokkal, mikor a külső szemlélő számára minden átmenet nélkül lett vége.
2017. jún. 11. 16:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha jó a kapcsolata a barátjával, akkor hagyd szerintem. Nem szép dolog belerondítani, bár nem is tennèd hiába tetszik tudom én;)
2017. jún. 11. 16:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Várni nem érdemes arra, hogy hátha majd szétmennek. Simán lehet, hogy nemcsak hogy nem szakítanak, hanem szintet lép a kapcsolatuk: eljegyzi a barátja. Mondjuk ez még mindig nem garancia semmire. De ha kifogsz egy olyan időszakot, amikor éppen fasírtban vannak, és a lányon látod, hogy nyitott lett más pasikra, akár rád is, akkor puhatolózhatsz, közeledhetsz szerintem. De ne lovalld bele magad nagyon érzelmileg, csak fog fel úgy, hogy most "elérhetőbb" lett egy kicsit.

Mindemellett azért legyél nyitott más nők felé is, mert azon kapod magad, hogy eltelt X év, és még mindig arról az egyről ábrándozol. Ne válj a rabjává, ne hagyd, hogy gúzsba kössön.

2017. jún. 11. 16:29
 3/6 anonim ***** válasza:

En ugyanilyen helyzetben azt valasztottam, hogy nem varok es a mai napig szenvedek egy szar kapcsolatban, minden nap az "alompasival" kelek, fekszek. Folyton o jar a fejemben. A mostani paromat is szeretem, de egyszeruen az intimitastol rosszul vagyok, nem jo a kapcsolat.

En azt javaslom, hogy varj, de maradj nyitott. Ha ennyire megfog valaki mas, akkor ragadj az alkalmon, ne korlatozd be magad. De amig o van a fejedben, a szivedben, addig total feleslegesen mesz bele masik kapcsolatba, mert szar lesz.

2017. jún. 11. 16:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Én csak akkor várnék maximum, ha tudnám, hogy lenne esélyem ha nem lenne barátja. Így meddig és mire vársz. Ennek így sok értelme nincs.
2017. jún. 11. 16:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Most már ismerem egy ideje, így a személyiségébe is beleláthattam valamennyire, és meggyőzött.

a szöveged nagy része a csaj külsejét taglalja, attól vagy elájulva, és a belső tulajdonságait nem ismered mélyen, alaposan.

magyarán ez szexuális vonzalomról szól leginkább.

és felruházod minden más jó tulajdonsággal, és kreálsz egy álomnőt magadnak.

sztem felejtsd el.

külön undorító, h. úgy ábrándozol róla és készülsz taktikai döntést hozni, h. ő jól megvan a párjával, és boldog.

ezt tartsd tiszteletben, más nőjét ne kívánd.

2017. jún. 11. 17:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Így van. X. parancsolat:mások tulajdonát ne kívánd!
2017. jún. 11. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!