Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hol ismerkedhetnék 22-29 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetnék 22-29 éves izmos férfiakkal?

Figyelt kérdés
2017. jún. 7. 20:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
Edzőteremben, vagy akárhol máshol. Tedd ki a cicit, meg a segget, kéresd magad. Csak találsz valakit
2017. jún. 7. 20:46
 2/18 A kérdező kommentje:
Nem kigyúrtakra gondoltam csak izmos legyen.
2017. jún. 7. 20:49
 3/18 anonim ***** válasza:
Ez így nem igazságos, meg sem tudjuk, te milyen vagy. Nem biztos, hogy egy liga a fenti férficsoporttal. Ezek a szóban forgó pasik sok esetben bunkók és egoisták is, biztos, hogy ezt akarod?
2017. jún. 7. 20:50
 4/18 A kérdező kommentje:
Nem fogok magyarázkodni Nektek. Egy kérdést tettem fel, erre válaszoljatok. Nyilván ha csúnya lennék nem keresnék ilyen srácot, reálisan gondolkodom az életről. Bunkót nem! Ma láttam valakit az utcán és olyan cuki volt.
2017. jún. 7. 20:54
 5/18 anonim ***** válasza:
De akkor miért nem "jó pasit" keresel? Nem egyenértékű az izmost és az átlag ideál pasi aki elég sok mindenkinek be jön.
2017. jún. 7. 20:58
 6/18 anonim ***** válasza:
Itt! Nem vagyok kigyúrt, de izmos vagyok, és a kor is stimmel. :)
2017. jún. 7. 21:00
 7/18 lio77 ***** válasza:
0%

"reálisan gondolkodom az életről"

Ja,látszik :D

2017. jún. 7. 21:04
 8/18 anonim ***** válasza:
27%
Ha egy pasi izmos és helyes, akkor hétszentség, hogy egy nő idealizálni fogja. Csinálhat bármit, a nő már ráragasztotta az "álompasi" címkét. Itt is ez történik, nincs új a nap alatt.
2017. jún. 7. 21:07
 9/18 anonim ***** válasza:
62%

Konditerem,uszoda... Vagy ahol éppen meglátod őket.

Látom itt pár lúzer pasi beszólogat neked,eszi a fene őket.:D Ők pedig a karcsú,formás csajokra buknak,de sose lesz nekik olyan.:))

2017. jún. 7. 21:18
 10/18 A kérdező kommentje:
:)
2017. jún. 7. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!