Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék 25-35 közötti normális férfiakkal?
,,sajnos" egy hosszú ideig tartó párkapcsolat miatt teljesen kimaradt a randizás és ismerkedés az életemből, így fogalmam sincs hol és hogyan csináljam.
A társkereső oldalakon csak szexéhes többnyire nem egyedülálló pasik vannak :(
Nade ha párkapcsolatban voltál, akkor nyilván nem is kerestél volna másik férfit nem? Vagyis nem szoktak az emberek randizgatni ha kapcsolatban vannak.
Vagy félreértem?
Azonos cipőben járó férfi vagyok (5 éves kapcsolat miatt régen randiztam utoljára), és biztosíthatlak, hogy a társkeresőn nem lehet ismerkedni, mivel a nők valószínűleg meg sem kapják a leveleket, legalábbis más magyarázat nem nagyon lehet, hogy sosem írnak vissza ;)
Egyébként magamból kiindulva: sportolni járok, kirándulok, néha megnézek egy filmet a moziban, esetleg havonta egyszer elmegyek egy koncertre, szóval 1db egyedülálló pasi ezeken a helyeken tuti előfordul :)
1-es: nagyon fiatalon jöttem vele össze és vele terveztem leélni az életem így soha nem ismerkedtem senkivel.
Vele is úgy jöttem össze, hogy az egyik volt osztálytársamnak a bátyja.
Többieknek köszönöm!
Na így már más, mert értelem szerűen ha kapcsolatban vagyunk nem randizgatunk, de így más mert teljesen az elején kezded egyedül.
A legkönnyebb baráti társaságból ismerkedni, de úgy hogy semmit nem tudsz a másikról úgy nehezebb de sokan vagyunk így, sőt nagyon keveseknek adatik meg h egy baráti társaságon belül lesz majd valaki.
A legtöbben idegen embereket ismerünk meg, meglátjuk valahol megtetszik nekünk és valahogy megpróbálunk kommunikálni vele, olyan helyzetet találni h el tudjunk kezdeni beszélgetni, akármilyen témáról ami pölö éppen odavág. Ha a hentes fiúval akkor beszélgetsz vele a combokról, vagy a mellehúsokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!