Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol ismerkedhetnék 25-35...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetnék 25-35 közötti normális férfiakkal?

Figyelt kérdés

,,sajnos" egy hosszú ideig tartó párkapcsolat miatt teljesen kimaradt a randizás és ismerkedés az életemből, így fogalmam sincs hol és hogyan csináljam.

A társkereső oldalakon csak szexéhes többnyire nem egyedülálló pasik vannak :(

2015. aug. 1. 16:41
 1/8 anonim ***** válasza:
66%

Nade ha párkapcsolatban voltál, akkor nyilván nem is kerestél volna másik férfit nem? Vagyis nem szoktak az emberek randizgatni ha kapcsolatban vannak.

Vagy félreértem?

2015. aug. 1. 16:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Szórakozóhelyek, kávézók, klubbok, a sport is összehozhatja az embereket ha elkezdesz valamit, ping pong vagy valami harci marci, bevásárlóközpontok, plázák, üzletek.
2015. aug. 1. 16:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Azonos cipőben járó férfi vagyok (5 éves kapcsolat miatt régen randiztam utoljára), és biztosíthatlak, hogy a társkeresőn nem lehet ismerkedni, mivel a nők valószínűleg meg sem kapják a leveleket, legalábbis más magyarázat nem nagyon lehet, hogy sosem írnak vissza ;)

Egyébként magamból kiindulva: sportolni járok, kirándulok, néha megnézek egy filmet a moziban, esetleg havonta egyszer elmegyek egy koncertre, szóval 1db egyedülálló pasi ezeken a helyeken tuti előfordul :)

2015. aug. 1. 17:01
 4/8 anonim ***** válasza:
33-as hapsi jelentkezik.
2015. aug. 1. 19:52
 5/8 A kérdező kommentje:

1-es: nagyon fiatalon jöttem vele össze és vele terveztem leélni az életem így soha nem ismerkedtem senkivel.

Vele is úgy jöttem össze, hogy az egyik volt osztálytársamnak a bátyja.

Többieknek köszönöm!

2015. aug. 1. 19:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Na így már más, mert értelem szerűen ha kapcsolatban vagyunk nem randizgatunk, de így más mert teljesen az elején kezded egyedül.

A legkönnyebb baráti társaságból ismerkedni, de úgy hogy semmit nem tudsz a másikról úgy nehezebb de sokan vagyunk így, sőt nagyon keveseknek adatik meg h egy baráti társaságon belül lesz majd valaki.

A legtöbben idegen embereket ismerünk meg, meglátjuk valahol megtetszik nekünk és valahogy megpróbálunk kommunikálni vele, olyan helyzetet találni h el tudjunk kezdeni beszélgetni, akármilyen témáról ami pölö éppen odavág. Ha a hentes fiúval akkor beszélgetsz vele a combokról, vagy a mellehúsokról.

2015. aug. 1. 20:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Én kicsit több vagyok, mint 35, de ha van kedved beszélgetni, írhatsz.
2015. aug. 1. 21:50
 8/8 anonim ***** válasza:
már nem fog írni, mert nem látja a topicot a 3432743248db privát üzenet között :D
2015. aug. 1. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!