Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanacsoltok, mit tegyek? Nagyon elvagyok keseredve.
ez a hülye átvert, csak baszni akart.
ez nem barátság.
a helyedben írnék neki egy mailt, és alaposan beolvasnék neki, h. mennyire érdekember.
aztán megkérném, h. soha többet ne keressen, és letiltanám mindenhonnan.
az önbecsülésedet másképp nem tudod már megőrizni, csak ha te mondod ki, h. ennyi, és ne tovább, és te szakítasz vele.
egy görény, ilyenért ne szomorkodj.
dühös az lehetsz!
Nem kell beleszeretni! Őszintén hány olyan tulajdonságot tudsz felhozni a szexen kívül, ami szimpatikus benne? Ezt vedd számba, és tedd mellé az unszimpi, idegesítő tulajdonságokat is. Szerintem utóbbiból több lesz.
Ahol több a rossz, mint a jó, onnan meg tiplizni kell. Lefogadom, hogy a viszony előtt sokkal kiegyensúlyozottabb voltál. Ezt meg benézted, hát van ilyen, de nem kell ebben huzamosabb ideig bentmaradnod, majd lesz olyan, aki meg is becsül, nem csak a lyukadra hajt.
Az lenne a jó "taktika", ha egyáltalán nem zargatnád. Egyelőre ugyanis úgy tűnik, hogy neki nem a barátság volt a fontos, hanem hogy húzhasson egy rovást a cerkára.
Szóval te is húzz egy vonást, oszt jónapot. Ebben a ficakban ez a pár szex volt, semmi több.
"A lepontozások után, én büszke vagyok a srácra. Jól csinálta! :D"
legszebb orom a karorom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!