Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » "Tisztességtelen" ajánlat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Tisztességtelen" ajánlat? Milyen hátulütői lehetnek?

Figyelt kérdés
Adott 1 fiatal csinos nő (27Ö és egy középkorú férfi (51), aki barátnőként szeretné a nőt, de nem olyan hétköznapi értelemben. Megjelenni itt-ott, villogni vele és persze szex, de együttélés nem. Bérelne a lánynak egy felsőkategóriás lakást, fizetné minden költségét, a tenyerén hordozná. A nő jelenleg egyedülálló, egyelőre gyereket sem akar, így szívesen belemenne, DE milyen hátulütői lehetnek szerintetek ennek hosszútávon? Egyik szereplő sem én vagyok.
2017. jún. 3. 17:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igen az !Egyélként sztem csak 1előnye van az egésznek mêgpedig hogy nem fogsz nélkülözni mindened meglessz de ennek àra van nem leszel a vén trotty mellett boldog soha!Esetleg ha valameik srácba belezugol akkor is az eszedre kell hogy halgass mert mindíg ott lessz hogy ja hàt én luxus prosti vagyok és hàt nem lehetek boldog azzal a személlyel akibe belzugtak.Az ilyen férfi előtérbe helyezi a pénzt és azt kell teljesiteni amit ő mond mégha neked ez nem lessz inyedre és ez kellemetlen lehet és még arrol nem is beszêlve hogy az lessz a lényeg hogy ő neki élvezetes legyen a szex és az mindegy hogy esetleg neked fàj e ott vagy éppen most màshoz lenne kedved !Szóval csak egyoldalu kapcsolat lessz belőle!
2017. jún. 3. 18:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a bizonytalanság. Bármelyik partner bármikor meggondolhatja magát. A nőnek összejöhet egy kapcsolat mással, a pasinak anyagi gondjai lehetnek. Vagy ami a legrosszabb, ha a nő teherbe esik.
2017. jún. 3. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!