Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » "Tisztességtelen" ajánlat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Tisztességtelen" ajánlat? Milyen hátulütői lehetnek?

Figyelt kérdés
Adott 1 fiatal csinos nő (27Ö és egy középkorú férfi (51), aki barátnőként szeretné a nőt, de nem olyan hétköznapi értelemben. Megjelenni itt-ott, villogni vele és persze szex, de együttélés nem. Bérelne a lánynak egy felsőkategóriás lakást, fizetné minden költségét, a tenyerén hordozná. A nő jelenleg egyedülálló, egyelőre gyereket sem akar, így szívesen belemenne, DE milyen hátulütői lehetnek szerintetek ennek hosszútávon? Egyik szereplő sem én vagyok.
2017. jún. 3. 17:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A prostitúció hátulütője, hogy sosem fogják sokra tartani a nőt.
2017. jún. 3. 17:26
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Igazából ez egy tipikus fizetet prostituált magyarán. Semmilyen hátulütője nincsen esetleg annyi és persze ez meg is történik az esetek 99%-ban hogy egy idő után rá un a lukra aztán meg mehet a hölgy amerre lát ennyi a történet röviden.
2017. jún. 3. 17:28
 3/12 anonim ***** válasza:
hozzászoksz a kényelemhez és luxushoz, aztán mikor a faszi talál egy dögösebb bnőt magának, akkor téged kitesz az utcára.
2017. jún. 3. 17:29
 4/12 anonim ***** válasza:
A megbecsülés, a bizalom hiánya, az anyagi kiszolgáltatottság, a megfelelési kényszer,másik oldalról a ráerőltetés....
2017. jún. 3. 17:32
 5/12 anonim ***** válasza:
Egyik sem Te vagy,mi?-)
2017. jún. 3. 17:41
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nőként elhánynám magam minden este, amikor a felsőkategóriás lakásért cserébe szopkodom kell a szottyadt heréket.
2017. jún. 3. 17:44
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is az lenne az első gondolatom, hogy a felsőkategóriás lakásért meg a minden költségem fedezetéért cserébe azért valószínűleg nem elégszik meg a sima vaníliaszexszel, ha valamit akar, akkor az a minimum, hogy teljesítem, függetlenül a magam vágyaitól (és itt nem csak a durva fétisekre gondolok vagy análszexre vagy akármire, hanem mondjuk simán csak nincs kedvem mondjuk aznap szexelni, aztán mégis, hogy mondjak nemet ilyen helyzetben?).

Aztán meg ha esetleg megun, ahogy fentebb is írta valaki, utána hopp, lőttek a lakásnak meg minden költségemnek.

Nem beszélve arról, hogy ha esetleg én megismerek valakit akibe beleszeretek és esetleg normális kapcsolatot szeretnék vele, akkor mellette nyilván nem fenntartható ez az életforma, de közben meg ha a középkorú fószer nem szeretné ezt megszüntetni, akkor lazán sakkban tarthat az addigra minden valószínűség szerint kialakult anyagi függésemmel. És itt bele se gondolva abba, hogy esetleg az újonnan érkezett szerelmemnek lehetnek ezzel kapcsolatban morális aggályai, ami miatt talán mégsem szeretne velem együtt lenni, és akkor egy ilyen felszínes pénzéhes döntésem miatt veszítem el az élet boldogsága c. lehetőséget.

Ráadásul ezt hosszú távon fenntartani szerintem lelkileg nagyon megterhelő. Mármint, tisztán ki van itt használva a nő, oké, hogy megfizetik, de szerintem a pénz kevés egy ilyen kapcsolatot fenntartani. Az más kérdés, ha vannak érzelmek is vagy szimpátia kettejük között, de ha tisztán üzleti alapú döntés lenne, akkor ez szerintem lelkileg tönkre tudja ám tenni az embert. Olyan üres élete lenne, cél és mindenféle megbecsültség nélkül.

Szóval nem tudom, szerintem csak rövid távon és csak nagyon felületesen nézve jó "vétel" ez az egész szituáció, de hosszú távon inkább csak rossz következményei lehetnek. De most itt magam képzeltem bele a helyzetbe, nyilván nem ismerem a szóban forgó feleket, lehet, nekik nem lennének ilyen gondjaik.

2017. jún. 3. 17:52
 8/12 anonim ***** válasza:
A morális részét kihagynám, pl. lehet perverz is, kérhet a csajtól megalázó dolgokat is amit felvesz videóra kiteszi a netre. Olyan beteg dolgok amit nem is tudsz elképzelni hiába fizet mindent undorító hányingert keltő vagy fájdalmas. Van olyan pasas aki odadobja a barátainak is egy egy menetre a csajt, ha buli van. A ti titkotok marad de mégis megalázó. Lehet csapda is, hogy ennyi jóval kecsegtet... Az élet nem egy Hamupipőke történet, iszonyú sok beteg férfi rohangál kint és hiába fizet luxust vagy droggal töm, lelkileg szétesel.
2017. jún. 3. 18:05
 9/12 anonim ***** válasza:
Volt egy tavoli ismerosom, aki pontosan igy prostitualtatta magat. A gazdag faxi kizarolagossagot kovetelt, es persze gumi nelkul. A pasi jar a piroslampara is, szoval jol meg is fertozte tobbszor a not. Gondolohatod, hogy mennyire elvezte a no, amikor a nogyogyasz a szemolcsoket egette le a nunijarol, a redszeres gombarol mar nem is beszelve. Igaz, hogy a nogyogyaszt is a pasi fizette. Amint a pasi lecserelte egy masikra, a no kenytelen volt egy masik delikvenst fogni, mert nem tudta volna fenntartani az addigi luxust. Csinalj amit akarsz, de ha belemesz, akkor mar soha nem leszel tisztesseges, ha kesobb esetleg gyereket es csaladot szeretnel, akkor nem leszel eplelku ezzel a titokkal, ha meg elmondod a leendo parodnak, akkor neki nem fogsz kelleni. Te nem a baratnoje leszel a ven faxinak, hanem a k-rvaja, ezt azert majd mondd el magadnak minden alakalommal, amikor a tukorbe nezel. Ha elkezded, mar nem lesz kiszallas.
2017. jún. 3. 18:20
 10/12 anonim ***** válasza:
andy vajnat kell megkerdezni errol
2017. jún. 3. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!