Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Tisztességtelen" ajánlat? Milyen hátulütői lehetnek?
Nekem is az lenne az első gondolatom, hogy a felsőkategóriás lakásért meg a minden költségem fedezetéért cserébe azért valószínűleg nem elégszik meg a sima vaníliaszexszel, ha valamit akar, akkor az a minimum, hogy teljesítem, függetlenül a magam vágyaitól (és itt nem csak a durva fétisekre gondolok vagy análszexre vagy akármire, hanem mondjuk simán csak nincs kedvem mondjuk aznap szexelni, aztán mégis, hogy mondjak nemet ilyen helyzetben?).
Aztán meg ha esetleg megun, ahogy fentebb is írta valaki, utána hopp, lőttek a lakásnak meg minden költségemnek.
Nem beszélve arról, hogy ha esetleg én megismerek valakit akibe beleszeretek és esetleg normális kapcsolatot szeretnék vele, akkor mellette nyilván nem fenntartható ez az életforma, de közben meg ha a középkorú fószer nem szeretné ezt megszüntetni, akkor lazán sakkban tarthat az addigra minden valószínűség szerint kialakult anyagi függésemmel. És itt bele se gondolva abba, hogy esetleg az újonnan érkezett szerelmemnek lehetnek ezzel kapcsolatban morális aggályai, ami miatt talán mégsem szeretne velem együtt lenni, és akkor egy ilyen felszínes pénzéhes döntésem miatt veszítem el az élet boldogsága c. lehetőséget.
Ráadásul ezt hosszú távon fenntartani szerintem lelkileg nagyon megterhelő. Mármint, tisztán ki van itt használva a nő, oké, hogy megfizetik, de szerintem a pénz kevés egy ilyen kapcsolatot fenntartani. Az más kérdés, ha vannak érzelmek is vagy szimpátia kettejük között, de ha tisztán üzleti alapú döntés lenne, akkor ez szerintem lelkileg tönkre tudja ám tenni az embert. Olyan üres élete lenne, cél és mindenféle megbecsültség nélkül.
Szóval nem tudom, szerintem csak rövid távon és csak nagyon felületesen nézve jó "vétel" ez az egész szituáció, de hosszú távon inkább csak rossz következményei lehetnek. De most itt magam képzeltem bele a helyzetbe, nyilván nem ismerem a szóban forgó feleket, lehet, nekik nem lennének ilyen gondjaik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!