Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mondjam el a meglatasai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a meglatasaimat?

Figyelt kérdés

Van 1 lany, akivel ugy nez ki h jarni fogunk. De. Pl amikor beulunk valahova meginni vmit, folyton csak magatol beszel, meg az elmenyeiröl. Mondtam is neki h oke h beszedes, de mar egy kicsit sok. A masik: nem tudom mennyi ruhaja van, de mar harmadjara abba a fekete bör nadragba van, amibe elso talalkozasunkkor is. Sztem egy kicsit öltozkodhetne noiesebben. Jo, szeretem ha feszes naciba van, de mindig feketébe..😕 massal nincs semmi gond, megvan a kozos ,,hang". Es egy 25 eves lanynak szten maskepp is lehet oltozkodni...

Koszönöm.

2017. jún. 3. 09:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
#10 te kevered a szezont a fazonnal. Én voltam már olyan randin, ahol a srác egyfolytában csak magáról beszélt, nem kérdezett semmit vissza, ha nagy ritkán szóhoz jutottam, látszott rajta, hogy már azt várja, hogy mikor folytathatja az ömlengést magáról és pont nem érdekli a mondandóm. Komolyan, ennyi erővel a falhoz is beszélhetett volna. A leírás alapján ez a csaj is ilyen önimádó, önző típus lehet, akit nem érdekli a másik, csak a magáról való ömlengés. Mi értelme egy olyan kapcsolatnak, ahol nincs meg az egyensúly a kommunikációban, hanem az egyik fél csak beszél, a másik meg hallgatja? Ki akarna lelki szemetesláda lenni? Mert oké, hogy téged érdekel a másik mondandója, de ha a másikat nem érdekli a tiéd, ott baj van...
2017. jún. 3. 11:18
 12/18 anonim ***** válasza:

# 11: Ez teljesen rendben van, csak akkor meg én nem értem, milyen "közös hangról" ír a kérdező a bevezetőben, ami elvileg megvan köztük.

Másrészt meg ha ilyen a lány, akkor szerintem az a legkézenfekvőbb, ha el se jutsz vele nemhogy a harmadik, de a második randiig se. Na egye fene, ha nagyon ráérsz és jóhiszeműen azt gondolod, talán csak nem volt a topon és adsz neki még egy esélyt, akkor a másodikig igen, Esetleg.

Az pedig végképp nem merül fel benned, hogy már azon gondolkozz, hogy kéne beleszólnod a ruhatárába.

Ha ennyire gáz a csaj, tényleg nem nagyon értem, mit akar tőle a kérdező.

2017. jún. 3. 11:28
 13/18 anonim ***** válasza:

ezt mondom, nem kell erőltetni.

a csaj jobbat érdemel a kérdezőnél.

nekem a kérdéséből az jött le, baromira unja a csajt, holott ez a kapcsolatépítés kezdeti szakasza, nem ezer éve találkozgatnak, hanem egy rövid ideje, most kellene a leginkább kíváncsinak lennie a lányra, de nem, unja a banánt.

amilyen megjegyzést tett az öltözködésére, az pedig dettó aláhúzza azt, hogy ő nem szereti ezt a lányt, hanem vannak igényei, és ahhoz keres vkit, aki kielégíti.

annyit beszél csak, amennyi őt nem untatja, és úgy öltözködik, amitől neki feláll, és gondlom úgy és akkor szopja le, ahogy a kérdezőnek a leginkább megfelelő stb.

tehát itt egy egoista majom, aki egy bábut keres a női nemből, akit kedvére rángathat és idomíthat.

kinek kéne egy ilyen faszi??

2017. jún. 3. 11:32
 14/18 anonim ***** válasza:
16%

#13 és a csaj nem egoista, hogy folyton csak magáról pofázik? :'D Szellemi fogyatékos vagy, hogy nem tudod ezt értelmezni, vagy csak kötekedni akarsz a kérdezővel?

Azt viszont én sem értem, hogy miért tervezel egy ilyen csajjal kapcsolatot, én hagynám a fenébe, ha ennyire nem érdeklem és csak magát szereti hallgatni.

2017. jún. 3. 11:35
 15/18 anonim ***** válasza:

csaj nem egoista, hogy folyton csak magáról pofázik?

1. a csaj szerintem normálisan kommunikál, megoszt magáról információkat.

honnan tudod, hogy nem kérdez soha semmit kérdezőtől?

nehezen hiszem el!

itt egy nagyon egyoldalú szűrőn, a kérdező interpretálásában látjuk csak a helyzetet, ahol a csajnak nincs lehetősége kifejteni a véleményét.

egy normális kommunikációnál pedig párbeszéd zajlik, az a kérdező komm. képességeiről is sokat elmond, ha nem bírja dialógussá alakítani a kommunikációt.

ja, mert talán nem kérdez, nem fűz hozzá semmi érdemlegeset, és az önfeltárásban is gyatra?!

'D Szellemi fogyatékos vagy, hogy nem tudod ezt értelmezni, vagy csak kötekedni akarsz a kérdezővel?

2. nem öreg, nem vagyok semmiféle fogyatékos.

viszont a véleményembe miért ugatsz bele?

engedd már meg, hogy azt gondoljam a szituációról, amit akarok.

ha nem egyezik a tiéddel, ki nem szarja le?!

2017. jún. 3. 14:08
 16/18 A kérdező kommentje:
Tegnap történt 1 180 fokos fordulat. Olyan piros rucit vett fel, h leesett az állam, és akkorát dobbant a szívem! Nagyon jó érzés volt. Egész nap együtt voltunk, fesztiválon, koncerteken, és úgy érzem h nem lesz a továbbiakban probléma. Sok témáról beszélgettünk, egymást meghallgattuk. Úgy hogy köszi mindenkinek a választ, szuper lesz a továbbiakban...is!! Hali! :)
2017. jún. 4. 10:24
 17/18 anonim ***** válasza:
Kicsit sajnálom szerencsétlen lányt, hogy ilyen primitív, ostoba, felszínes bunkó lesz a párja, mint te kérdező, de ha van egy kis esze, úgysem tart majd sokáig, addig élvezd. :)
2017. jún. 4. 11:48
 18/18 A kérdező kommentje:
Koszi szepen! Nem lesz gond, egyre jobban beleszeretek..
2017. jún. 6. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!