Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a meglatasaimat?
Van 1 lany, akivel ugy nez ki h jarni fogunk. De. Pl amikor beulunk valahova meginni vmit, folyton csak magatol beszel, meg az elmenyeiröl. Mondtam is neki h oke h beszedes, de mar egy kicsit sok. A masik: nem tudom mennyi ruhaja van, de mar harmadjara abba a fekete bör nadragba van, amibe elso talalkozasunkkor is. Sztem egy kicsit öltozkodhetne noiesebben. Jo, szeretem ha feszes naciba van, de mindig feketébe..😕 massal nincs semmi gond, megvan a kozos ,,hang". Es egy 25 eves lanynak szten maskepp is lehet oltozkodni...
Koszönöm.
# 11: Ez teljesen rendben van, csak akkor meg én nem értem, milyen "közös hangról" ír a kérdező a bevezetőben, ami elvileg megvan köztük.
Másrészt meg ha ilyen a lány, akkor szerintem az a legkézenfekvőbb, ha el se jutsz vele nemhogy a harmadik, de a második randiig se. Na egye fene, ha nagyon ráérsz és jóhiszeműen azt gondolod, talán csak nem volt a topon és adsz neki még egy esélyt, akkor a másodikig igen, Esetleg.
Az pedig végképp nem merül fel benned, hogy már azon gondolkozz, hogy kéne beleszólnod a ruhatárába.
Ha ennyire gáz a csaj, tényleg nem nagyon értem, mit akar tőle a kérdező.
ezt mondom, nem kell erőltetni.
a csaj jobbat érdemel a kérdezőnél.
nekem a kérdéséből az jött le, baromira unja a csajt, holott ez a kapcsolatépítés kezdeti szakasza, nem ezer éve találkozgatnak, hanem egy rövid ideje, most kellene a leginkább kíváncsinak lennie a lányra, de nem, unja a banánt.
amilyen megjegyzést tett az öltözködésére, az pedig dettó aláhúzza azt, hogy ő nem szereti ezt a lányt, hanem vannak igényei, és ahhoz keres vkit, aki kielégíti.
annyit beszél csak, amennyi őt nem untatja, és úgy öltözködik, amitől neki feláll, és gondlom úgy és akkor szopja le, ahogy a kérdezőnek a leginkább megfelelő stb.
tehát itt egy egoista majom, aki egy bábut keres a női nemből, akit kedvére rángathat és idomíthat.
kinek kéne egy ilyen faszi??
#13 és a csaj nem egoista, hogy folyton csak magáról pofázik? :'D Szellemi fogyatékos vagy, hogy nem tudod ezt értelmezni, vagy csak kötekedni akarsz a kérdezővel?
Azt viszont én sem értem, hogy miért tervezel egy ilyen csajjal kapcsolatot, én hagynám a fenébe, ha ennyire nem érdeklem és csak magát szereti hallgatni.
csaj nem egoista, hogy folyton csak magáról pofázik?
1. a csaj szerintem normálisan kommunikál, megoszt magáról információkat.
honnan tudod, hogy nem kérdez soha semmit kérdezőtől?
nehezen hiszem el!
itt egy nagyon egyoldalú szűrőn, a kérdező interpretálásában látjuk csak a helyzetet, ahol a csajnak nincs lehetősége kifejteni a véleményét.
egy normális kommunikációnál pedig párbeszéd zajlik, az a kérdező komm. képességeiről is sokat elmond, ha nem bírja dialógussá alakítani a kommunikációt.
ja, mert talán nem kérdez, nem fűz hozzá semmi érdemlegeset, és az önfeltárásban is gyatra?!
'D Szellemi fogyatékos vagy, hogy nem tudod ezt értelmezni, vagy csak kötekedni akarsz a kérdezővel?
2. nem öreg, nem vagyok semmiféle fogyatékos.
viszont a véleményembe miért ugatsz bele?
engedd már meg, hogy azt gondoljam a szituációról, amit akarok.
ha nem egyezik a tiéddel, ki nem szarja le?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!