Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még őszinte kapcsolatok megcsalás nélkül?
A kérdés teljesen egyértelmű, de azért kifejtem, mire lennék kíváncsi. Nem ismerek olyan hosszútávú kapcsolatot, akiknél minden teljesen payolattiszta lenne. (20 éves kor feletti több éves kapcsolatokról beszélünk, és a hűségre gondolok, ami úgy látom, lassan nem létezik.) Nem csak a közeli ismerősök kapcsolataira értem, hanem a munkatársaim körében meg gyakorlatilag mindenkire, akiket valamennyire is ismerek.
Egyáltalán van még olyan kapcsolat, ahol pár év után is megmarad a hűség, a bizalom?
Légyszí kíméljetek attól, hogy "ha nekem lenne feleségem/férjem, én nem csalnám meg", azokra lennék kíváncsi, akik több éves kapcsolatban élnek, és van tapasztalatuk erről.
Tényleg úgy érzed belém kellett kötni? 1. vagyok. Ki is emeltem hogy értelmezés kérdése. Ha a 2-3 év nem hosszútávú akkor minden 40 évnél fiatalabbnak futó kalandjai voltak csak ha nem tudott egy 15-20 éves kapcsolatot összehozni ez idő alatt?
Azzal egyetértek hogy minél hosszabb egy kapcsolat a bizalmat és a hűséget annál nehezebb tartani de az szerintem nonszensz hogy 15 évtől lehet hosszú kapcsolatról beszélni. Arról nem is beszélve hogy huszonévesen nem ritka az olyan kapcsolat ami nem éli meg az egy évet sem megcsalás miatt.
Elnézést kérek az ide nem illő hozzászólásért de ez úgy kikívánkozott.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Igazság szerint én egyedül a szüleim példáját tudnám felhozni, aztán ki tudja, lehet csak én nem tudok róla...
Az a baj, hogy még valamiért mindig hiszek abban, hogy létezik önzetlen szeretet. Abba meg nem fér bele ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!