Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lesznek belém szerelmesek? (Többi lent )
Fiús lány vagyok ,fiú barátaim vannak. Nem vagyok egoista csak azt írom le amit a környezetem gondol rólam ,pár szóban : szép vagyok ,kedves,az alakomon van mit alakítani,de az is elmegy átlagosnak,intelligens vagyok ,empatikus,vicces,fiús és jófejnek tartanak..
Azért írtam le ezeket hogy választ kapjak.
Van aki pár nap ,van aki pár hét után szerelmes lesz belém és ezt meg is mondja és komolyan is gondolja .Egyikükhöz sincs semmi közöm a barátságon kívül ,olyan is van aki külföldi és még nem is találkoztunk. Nincs párkapcsolatom és nem vagyok ribi sem. Miért lesznek szerelmesek ? Kérlek segítsetek ,hogy tudjam mit csinálok rosszul ,vagy ha esetleg van valaki akinek hasonló tapasztalata van... 22 L Légyszi kort és nemet is írjatok ! Köszönöm.
Mindenkinek köszönöm szépen a válaszát! :)
12. Egyiket sem .Egyszerűen csak segítséget szeretnék kérni ,hogy hogyan oldjam meg a helyzetet .
Nem szeretnék tőlük többet a barátságnál ,amit már meg is mondtam nekik ,de megbántani sem szeretném őket . Tudom ,hogy az érzéseknek nem igazán lehet parancsolni ,de jó lenne valahogy megoldani.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!