Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hugyosgalacsin kérdése:
Két lány akar tőlem valamit, melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Magamról csak annyit, hogy egy 23 éves srác vagyok. A segítségeteket szeretném kérni a jelen helyzetben ami a következő: Van egy 16 lány aki pár napja bevallotta, hogy nagyon oda van értem, konkrétan csodál és mindent megtenne értem. A másik oldalon egy gyerekes anya áll aki nem érzi jól magát a barátja mellet ő 25 éves, ő is oda van értem viszont ő 10/10-s nő. Mit tegyek? Volt már valaki hasonló helyzetben?2017. máj. 21. 21:21
1/5 anonim válasza:
Elég gyengécske és énközpontú a nők jellemzése. Nehéz így tanácsot adni.
Nézzük egy üzleti elemzéssel
1.Nő
Előnyök:
- Csodál téged, odavan érted
Hátrány:
- 16 éves
- Könnyen lehet, hogy a csodálata csupán fiatalkori csacskaság
2.Nő
Előnyök:
- "10/10
- "oda van érted"
Hátrányok:
- Gyerek
- Gyerek apja örökké az életükben lesz (érthetően)
- Könnyen lehet, hogy csak egy kaland vagy neki, és végül a barátját választja
Én egyiket sem választanám, mivel mindkettőnél erős a hátrány oldal.
2/5 anonim válasza:
Hat a 16eveske az nagyon Felejtos, az anyuka meg csak ha normálisan szakít es hagy idot maganak, de igazából o is Felejtos, úgyhogy Ja egyik sem...
3/5 A kérdező kommentje:
nekem is ez fordult meg először a fejemben.. Annyit hozzá tennék még, hogy második lány nagyon megfontolt és inteligens, csak úgy hülyeségekbe ne megy bele. Elég elhatározott elképzelése van az életről.
2017. máj. 21. 21:29
4/5 anonim válasza:
Gyereket szült valakinek 25 évesen akire aztán ráunt,nem érzi jól magát vele (amíg megcsinálták,addig meg biztos jó volt legalább). nagyon érett lehet,tényleg.
5/5 anonim válasza:
Egyik se. Egy 23 éves felnőtthöz nem való egy 16 éves kamaszlany. Sehogyan sem. A másikról meg előttem leírták.
Keress valakit aki jobban hozzád illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!