Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek is csak hülyít,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is csak hülyít, és kikosarazott?

Figyelt kérdés

22/f vagyok.

Volt egy érdekes szerelmi vallomásom, amit ide nem írok le túl részletesen, privátba viszont szívesen.

Azért mégis csak írok valamit, hogy ez egy normális kérdés legyen.

Tehát szerelmet vallottam egy lánynak.

Első reakciója: "most szívatsz?". Véleményem szerint, ha kicsit is vonzódna hozzám, nem a szívatásra asszociálna rögtön.

Blablabla, aztán kaptam egy szép kis kamu indokot, hogy de neki barátja van, de azért barátként szeret.

De a chatben a lájkot kicserélte szívre, és megváltoztatta a chat színét rózsaszínre...

Nektek is volt hasonló kilátástalan szituációtok?

Remove most, vagy várjak ki egy kicsit?

2017. máj. 19. 23:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd, max meg akar tartani olyannak, aki majd fényezi meg hasonlók.
2017. máj. 19. 23:25
 2/15 anonim ***** válasza:

Ha kevesebb mint egy hónapja tart a dolog, kivárhatsz. Ha több, akkor hagyd a francba.

30/f

2017. máj. 19. 23:26
 3/15 anonim ***** válasza:
Szerintem felejtős.....
2017. máj. 19. 23:28
 4/15 anonim ***** válasza:
Egyértelműen felejtős.
2017. máj. 19. 23:28
 5/15 A kérdező kommentje:

Srácok, most leírom az őszintét.

Nem érdekel, ha szemét rohdék vagyok.

Ez egy kis depressziós tini, 17 éves, de azért jól néz ki. Interneten ismerkedtünk össze December elején.

Azóta hetente 1-2 alkalommal rám írt, hallgathattam a gondjait, de ő minimálisan sem érdeklődött irántam, ami keveset tud rólam (nem kérdezett, én meg minek mesélném el az életemet?). Én csak pár alkalommal írtam rá.

Szóval már nagyon elegem volt belőle, nem voltunk egy hullámhosszon, ezért jött az ötlet, hogy vagy lesz szex, vagy pedig szia. Tehát szerelmet vallottam neki, hogy legalább valami ürügyem legyen a törlésre.

2017. máj. 19. 23:35
 6/15 A kérdező kommentje:
Még ami fontos lehet: a mostani barátjával 1 vagy 2 éve együtt van.
2017. máj. 19. 23:46
 7/15 anonim ***** válasza:

Szóval Te akartad Őt dobni,de azért kiirsz egy ilyen kérdést vele kapcsolatba?

Mellesleg az,hogy facem vagy bárhol mit csinál...manapság elég sokan összevissza szivezgetnek és egyebek. Ez nem jelent semmit.

2017. máj. 19. 23:47
 8/15 anonim ***** válasza:

Mit írtál neki, hogy így reagált? :/

Ha volt/van barátja nem is értem minek beszélt veled, szerintem ez elég gáz, ha egy lány a barája mellett is hülyít másokat.(és sajnos az ilyen lányok miatt alakul ki negatív vélemény ámblokk minden nőről)

2017. máj. 19. 23:47
 9/15 A kérdező kommentje:

7.: "Szóval Te akartad Őt dobni,de azért kiirsz egy ilyen kérdést vele kapcsolatba? "

Igen, és?

Srácok, kérlek titeket... Leírtam, hogy bővebb dolgokat privátban írok. Nem akarom közszemlére tenni a privát beszélgetésünket :D

Egy nem + kor privátban, és leírok mindent.

2017. máj. 19. 23:54
 10/15 anonim ***** válasza:
Hogy te mekkora egy mocsok vagy...miért kell hülyíteni a lányokat szerelmi vallomással? Miért nem szexelsz olyannal, aki benne van egyéjszakásban vagy szexkapcsolatban? Rengeteg ilyen lány is van, miért pont az kell neked, akinek barátja van és még hazudsz is neki? És ezek után tudjon bízni az ember lánya a pasikban...nem érdekled, csak jó vagy neki lelki szemetesládának, ezt nem nehéz kitalálni.
2017. máj. 20. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!