Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy vészeljem át, mikor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vészeljem át, mikor a párom fesztiválozni lesz?

Figyelt kérdés

Még nem most lesz, de már most stresszelek rajta, hiszen már ha 2-3 napra megy el, akkor is kivagyok, a hiányától is, meg attól is, hogy azon agyalok, épp milyen csaj mászik rá. Elég jó pasi, közvetlen is, szóval megesik vele, de bízom benne, hogy tud nemet mondani, és egyelőre úgy jött le, hűséges velem szemben. Fél éve vagyunk együtt, de már az elejétől kezdve együtt élünk, mert különben nagy lenne a távolság kettőnk között. Egy hétig lesz fesztiválozni. Kérdezte, nem baj-e, ha megy, de persze nem akartam megtiltani neki, ezért azt mondtam, nem baj. Engem is hívott, de engem nem érdekel annyira, hogy ennyi pénzt kiadjak rá, neki viszont a kedvenc külföldi zenekara lesz, és nem akart lemaradni róla. Meg fogok őrülni, ha egyedül agyalok itthon végig :S Sajnos csak két bnőm van, akikkel tudnám tölteni azt a hetet, de egyikük nem hajlandó a pasija nélkül tölteni az éjszakát, másikuk meg pont nyaralni lesz. Le tudom foglalni magam ezzel-azzal, de nem fogom tudni teljesen elvonni a figyelmemet erről, főleg egy hétig, éjszaka pedig őrlődni fogok egyedül az ágyban (ez a legrosszabb). Tudtok esetleg valami tanácsot adni, hogyan vészeljem át azt az egy hetet?

24/L

2017. máj. 19. 10:54
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
0%

A legjobb, amit tehetsz, hogy ketelyeidet nem erzekelteted vele. Ha mar nem mesz el es el is hivott, akkor legalabb ne kelljen büntudatot ereznie, hogy jol erzi magat. Irasodbol nem gondolom, hogy az a baratnö lennel, aki ezt szandekosan teszi, de ügyelj arra, hogy ne ereztesd vele, hogy bizonytalan vagy. Ez föleg akkor sertö, ha nincs ra indokod.

Baratnöm egyszer mondta, hogy. "mindegy mit csinalsz, csak ne kapj el semmit, ne csinalj fel senkit es meg ne tudjam!" Ez tök jol esett es, habar nem tudom, mennyire gondolta komolyan, de tartom is magam ehhez. Öt szeretem es öhozza terek vissza minden buli es fesztival utan. Ami pedig ott törtenik, ott is marad ;)

2017. máj. 19. 11:21
 12/28 A kérdező kommentje:
11., nálam nem így működik egy kapcsolat, monogám vagyok. Ha valakivel megcsal kint, az nem marad ott, hozza haza magával.
2017. máj. 19. 11:27
 13/28 A kérdező kommentje:
Aki hasznos választ adott, annak kösznöm.
2017. máj. 19. 11:27
 14/28 anonim ***** válasza:
77%

Jézusom! Miféle nő lenne mert nem jár el fesztiválozni? Ajajj. Végre van valaki, aki nem szopni jár el ingyé' azt' le van nézve.

Meg mennyi "ami ott történik az ott marad". Pff ilyenkor az életkedvem elmegy.

Remélem kis 16 évesek válaszoltak. Nekik még el lehet nézni.

2017. máj. 19. 11:34
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit nyers leszek, de most vagy megbízol benne vagy nincs értelme a kapcsolatnak.
2017. máj. 19. 11:40
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nézd a jó oldalát, van egy heted csak magadra. :) Olvass, nézz sorozatokat, akár hajnalig, ha úgy érzed, álmatlanul forgolódnál, aztán aludj sokáig (én tuti kivennék gyorsan egy hét szabit, ha csak az enyém lenne a lakás :D). Vagy menjetek el titeket érdeklő koncertre, színházba a barátnőddel. Persze, hogy őrlődni fogsz, de ez természetes, sajnos ezen sokat javítani nem tudsz.

Az idióta válaszolókra ne hallgass, attól, hogy mellettük félrekefélne gond nélkül a párjuk, attól még másé lehet hűséges. Én pl. gond nélkül hagynám, hogy elmenjen egyedül, mert túl jó a kapcsolatunk ahhoz, hogy megkockáztassa, hogy kivágom. :D Annyira meg ismerem már, hogy egyből lefülelném (apró kis füllentéseket volt már, hogy a hangsúlyából levágtam).

2017. máj. 19. 11:43
 17/28 A kérdező kommentje:
Utolsó 3, köszönöm nektek a normális építő jellegű válaszokat!
2017. máj. 19. 11:59
 18/28 anonim ***** válasza:
32%

Ne haragudj kerdezö, de attol, hogy nem felel meg a vilagnezetednek/erkölcsi felfogasodnak egy valasz, meg nem biztos, hogy haszontalan. Föleg, hogy a helyedben az elsö reszen tenyleg elgondolkodnek. ha szembesited kedvesedet bizalmatlansagoddal, nem eppen azt fogod kivaltani, hogy pont emiatt nem kacsint felre.

Öszinten kivanom neked, hogy parodnak is egyezik a velemenye a tieddel es valoban megbizhatsz benne.

Hajra, legy kicsinyes es pontozd le ezt is! Ettöl majd jol elgondolkodom, hogyan is különbözhet a velemenyem az atlagtol es hogy van kepem, ra szanni az idömet, hogy valaszoljak egy lanynak, aki vagy önmagaban vagy/es baratjaban nem bizik elegge ahhoz, hogy feszenges nelkül nelküle is meglegyen par napig...

Akkor itt a korrekt valaszom: Ne aggodj! Parodnak te jelented a vilag közepet es mindössze par pillanatig tudja majd vigasztalni, hogy lathassa kedvenc együtteset, mig vegig sovarog utanad es szenved hianyodtol. Ez teljesen egyertelmüen kiderül irasodbol es mivel majdnem minden pasi ilyen (csak a rondak nem), ezert a te parodban is vakon megbizhatsz. Ne aggodj, felismeri, hogy ilyen bolondsagnak többe nem teszi ki kettötöket. Innentöl majd egy percet sem akar tavol lenni töled, ha nem feltetlenül szükseges. Te pedig ugy veszeled at, hogy elegendö folyadekot es taplalekot tartasz otthon, es edesseggel is kellö mennyisegben felkeszülsz. A rendszeres alvas mellett probald valami, szamodra nyugtatoval eltölteni az idöt. Fonj a baratodnak szerelemkarkötöt, azt imadjak a pasik, vagy horgolj neki macit! Azt mindenhova cipelne magaval es arra folyatna nyalat, amikor nincs veled. Es ne felejtsd el rendszeresen hivni, hogy tudja, hogy hianyzol neki. Föleg, amikor a kedvencei jatszanak, kerd meg, hogy facetime-mal te is reszese lehess az elmenyenek. Ettöl majd könnyesre meghatodik es ha lehetseges ez egyaltalan, sziveitek meg jobban összefonodnak!

2017. máj. 19. 12:20
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

Jaj szörnyű ,most mi lesz?! Össze ne szakadjon az ég a földdel...

Tudod én a páromat lassan 2éve nem láttam,mégsem vinnyogok itt!! Szánalmas vagy!!

2017. máj. 19. 12:21
 20/28 anonim ***** válasza:
28%
20 erre sem volt senki sem kiváncsi!! Köszönjük a kioktatásodat és a hasznos információt!!
2017. máj. 19. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!