Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Titeket mennyire érdekel, hogy mi a nő fogalkozása?

Szerintem minden férfit másmennyire, mivel sem a férfiak, sem a nők nem egyformák.
Engem például semennyire. Más dolgok sokkal inkább.
26F

Engem igen is erdekel, hogy ideje jelentös reszet mivel tölti. Szereti e, amit csinal? Mennyire illik hozza? Stresszeli e nagyon? Eleteben mennyire elökelö helyet foglal el a karrierje?
Ezek mind olyanok, amik erdekelnek, de termeszetesen nem kikötes a parvalasztasban. Pl, amikor egy vallalkozo csajszival voltam, alig volt idönk egymasra es folyton rohangalt es meg szabadidejeben is allandoan csörgött a telefonja. Igy az en szabadidöm nagy resze azzal telt, hogy vigyazzak a kislanyara es segitsek neki abban, amire mar nem jutott ideje. Ez idövel felörölte a kapcsolatot. Amikor pl. riporter csajszival voltam, azt hittem ugyanaz var ram (kiveve, hogy nincs gyerek), de egyaltalan nem. Teljesen örömmel es stresszmentesen vegezte a munkajat es erdekesebb helyekre en is elkiserhettem es szinte üdüles hangulat volt, miközben a munkajat vegezte.

Nagyon függ attol, hogy milyen apolo! Az biztos, hogy csak egy tudatlan baromnak jut erröl eszebe a miniszoknyas, tüsarku felnöttfilmjelmez.
Egy apolo altalaban törödö, van, hogy önfelaldozo. AZ biztos, hogy kell hozza gyomos. Függetlenül attol, hogy demencias öregekröl mosod le a szekletüket, miközben orditoznak veled vagy egy összeroncsolodott autobol szedett gyermek csonkjara szoritod a kötest, mig tudod, hogy szüleit mar zsakokban taroljak. Legnagyobb tiszteletem az apolok fele! Ha parod apolo, megerdemli a törödest! Megerdemli azt, hogy, amikor a munkabol hazaer, ö legyen az, aki felpolcozhatja a labat es akinek talcan hozzak a vacsorajat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!