Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Titeket mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Titeket mennyire érdekel, hogy mi a nő fogalkozása?

Figyelt kérdés
2017. máj. 17. 16:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Szerintem minden férfit másmennyire, mivel sem a férfiak, sem a nők nem egyformák.

Engem például semennyire. Más dolgok sokkal inkább.

26F

2017. máj. 17. 16:43
 2/15 anonim ***** válasza:
Annyira, hogy ne a testéből éljen, meg mondjuk ne utazzon el hónapokra nélkülem. Különben nem foglalkoztat.
2017. máj. 17. 16:43
 3/15 Interferencia ***** válasza:
Eléggé, mivel ha érdekes, akkor sokat lehet róla beszélni.
2017. máj. 17. 16:52
 4/15 anonim ***** válasza:
Vannak szakmák, amik miatt nem jönnék össze a lánnyal. Pl ha sokat utazna, akár hónapokra is elmenne, azt nem szeretném. Viszont nincs különbség mondjuk egy bolti eladó vagy egy ügyvédnő között, nem ez alapján ítélném meg, és simán lehetne kapcsolat mind a kettővel.
2017. máj. 17. 16:56
 5/15 A kérdező kommentje:
3, számodra mi érdekes ?
2017. máj. 17. 17:10
 6/15 anonim ***** válasza:
30%
Többször is tapasztaltam, hogy leginkább az "anyuka kedvence" "férfiak" nézik meg a leginkább azt, hogy konkrétan mennyi a fizetése egy nőnek. Az van a háttérben, hogy az anyuka (a te anyósjelöltöd) ezt az igényt bedumálja a gyermekének azért, hogy félig-meddig tartsa el az ő fiacskáját a nő. Ha a nőnek saját lakása is van, akkor az egy komoly mágnest jelent az ilyen ficsúroknak, az anyukájuk pedig szó szerint dörzsöli a markát és tolja a kemény házasságmarketinget a 30 éves pólyásának. 28N
2017. máj. 17. 17:13
 7/15 anonim ***** válasza:

Engem igen is erdekel, hogy ideje jelentös reszet mivel tölti. Szereti e, amit csinal? Mennyire illik hozza? Stresszeli e nagyon? Eleteben mennyire elökelö helyet foglal el a karrierje?

Ezek mind olyanok, amik erdekelnek, de termeszetesen nem kikötes a parvalasztasban. Pl, amikor egy vallalkozo csajszival voltam, alig volt idönk egymasra es folyton rohangalt es meg szabadidejeben is allandoan csörgött a telefonja. Igy az en szabadidöm nagy resze azzal telt, hogy vigyazzak a kislanyara es segitsek neki abban, amire mar nem jutott ideje. Ez idövel felörölte a kapcsolatot. Amikor pl. riporter csajszival voltam, azt hittem ugyanaz var ram (kiveve, hogy nincs gyerek), de egyaltalan nem. Teljesen örömmel es stresszmentesen vegezte a munkajat es erdekesebb helyekre en is elkiserhettem es szinte üdüles hangulat volt, miközben a munkajat vegezte.

2017. máj. 17. 17:13
 8/15 A kérdező kommentje:
És ha valaki pl ápoló? Arról mit gondolnátok ?
2017. máj. 17. 17:16
 9/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, fontos lenne tudni, hogy te férfi vagy-e vagy nő.
2017. máj. 17. 17:22
 10/15 anonim ***** válasza:
60%

Nagyon függ attol, hogy milyen apolo! Az biztos, hogy csak egy tudatlan baromnak jut erröl eszebe a miniszoknyas, tüsarku felnöttfilmjelmez.

Egy apolo altalaban törödö, van, hogy önfelaldozo. AZ biztos, hogy kell hozza gyomos. Függetlenül attol, hogy demencias öregekröl mosod le a szekletüket, miközben orditoznak veled vagy egy összeroncsolodott autobol szedett gyermek csonkjara szoritod a kötest, mig tudod, hogy szüleit mar zsakokban taroljak. Legnagyobb tiszteletem az apolok fele! Ha parod apolo, megerdemli a törödest! Megerdemli azt, hogy, amikor a munkabol hazaer, ö legyen az, aki felpolcozhatja a labat es akinek talcan hozzak a vacsorajat!

2017. máj. 17. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!